10 motive să navighezi cu Carnival Cruise Lines

Tariful – Carnival Cruise Lines oferă cele mai bune tarife printre liniile de croazieră de masă. De multe ori, cu tarife începând de la 50$ pe noapte, este perfect pentru călătorii conștienți și pentru cei ce caută o vacanță cu famila fără să cheltuie toate economiile.

Guy’s Burger Joint – Fără îndoială cel mai bun burger de pe mare, Guys Burger Joint a fost un succes enorm încă din momentul în care a fost introdus în croazierele Carnival Cruise Lines. Burgerii proaspeți și cartofii prajiți proaspăt taiați sunt inclusi în tarif.

Cele mai multe itinerarii spre Caraibe – Carnival Cruise Lines oferă mai multe itinerarii în Caraibe decât oricare altă linie de croazieră. Ei stăpânesc piața de 4-6 nopți în Caraibe, care este foarte populară printre cei care au un timp limitat de vacanță.

Vase de distracție – Carnival Cruise Lines își denumește vasele “vase de distracție“  datorită multitudinii de activități de calitate oferite la bord. De la Seuss pe mare pentru copii până la cele mai distractive petreceri, Carnival Cruise Lines promite distracție pentru toata lumea.

Paturile confortabile Carnival Cruise Lines – Paturile de pe vasele de croazieră sunt printre cele mai confortabile de pe mare. Sunt atât de confortabile că au fost cerute și acasa și se pot comanda online de CarnivalComfortCollection.com

Cele mai multe vase pe mare – Carnival Cruise Lines are în momentul de față 25 de vase pe mare și cu cel de-al 26-lea pe drum. Cu cele mai multe vase de croazieră pe mare, Carnival Cruise Lines prezintă o ofertă largă de unde să alegi. Mai multe vase de croazieră mai multe opțiuni, lucru care iți permite să alegi ceea ce e potrivit pentru tine.

Porturi de îmbarcare  Carnival Criuse Lines oferă puncte de îmbarcare în: Charleston, Jacksonville, Tampa, Miami, Fort Lauderdale, Port Canaveral, Baltimore, Galveston, New York, Los Angeles, Seattle, Norfolk și New Orleans printre altele. Având atât de multe variante de îmbarcare este mai ușor să economisești niște bani pe transport.

Cluburile de comedie – Dacă iubești râsul atunci sigur iți vei dori să vizitezi cluburile de comedie de pe vasele de croazieră Carnival Cruise Lines. Grabește-te să prinzi un loc!

“Mai rapid spre distracție” – sau cunoscut și ca “Mai rapid spre mâncare”, aceste opțiuni ale croazierei se epuizează cu 6 luni înainte de îmbarcare. Aceste opțiuni permit îmbarcarea prioritară cu cabinele pregătite pentru dumneavoastră. Opțiunea mai vine și cu priorități la achiziționarea unor bilete pentru diferite activități, prioritate la rezervarea meselor de cina și debarcare. Tarifele sunt între 50$ – 60$ și acoperă toate persoanele din cabină. Poți spune “adio” cozilor de asteptare. Ești în vacanță, cine dorește să aștepte?

Lava Cake – Acest desert este disponibil în fiecare seară la locurile principale de cina. Desertul emblemă a Carnival Cruise Lines este fără îndoiala cel mai delicios de pe mare. Pont: cere mai multă înghețată de vanilie pentru această prajitură!



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.