Culori noi pentru vasele liniei de croaziera Costa Cruises

IMG_1482

Culori noi pentru vasele liniei de croaziera Costa Cruises

Costa Mediterranea este primul vas care prezinta noul design grafic, cu numele vasului si steagul italian pe prova! Prova vasului a fost pictata in timpul escalelor din Marsilia si Savona.

Genova, 7 aprilie 2018 – In anul aniversarii a 70 de ani de Costa Cruises, vasele din flota liniei de croaziera vor avea o noua trasatura care va aduce un omagiu Italiei, Italia fiind patria companiei de la infiintarea acesteia.

Un steag italian stilizat, precum si numele vasului, vor fi pictate pe prova intr-un nou font special, cu litere mai mari decat inainte.

Primul vas care va afisa noua versiune este Costa Mediterranea. Sigla a fost pictata in timpul unei scurte croaziere in Marea Mediterana: joi, 5 aprilie, in timpul unei escale in portul din Marsilia a fost pictata partea stanga a provei, iar a doua zi in Savona, a fost pictata partea dreapta.

Pana la sfarsitul anului si celelalte vase din flota Costa Cruises aflate in functiune vor fi de asemenea pictate. Proiectul acopera de asemenea, vasele noi aflate in constructie, inclusiv Costa Venezia si Costa Smeralda, care urmeaza sa fie livrate in martie 2019 si respectiv, in octombrie 2019.

Deci, steagul italian va flutura la prova vaselor Costa Cruises, precum si la pupa lor, ducand “eleganta italiana” in aproximativ 250 de destinatii de pe intreg globul.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.