Balticele ating numarul record de peste 5 milioane de pasageri de croaziera

ncl_Breakaway_Aerial_Tallinn_Estonia_08

Balticele ating numarul record de peste 5 milioane de pasageri de croaziera

Mai multi pasageri pe Marea Baltica decat pana acum! Date complexe, colectate de la 32 de porturi din Marea Baltica, arata o crestere a cererilor si a numarului de pasageri, ajungand astfel la un total de 5.054.849.

“Cruise Baltic, este foarte incantat sa raporteze ca un numar record de pasageri de croaziere au vizitat regiunea Marii Baltice” a spus directorul Claus Bodker.

“Mai mult, am avut o crestere atat a numarului de cereri cat si a numarului de pasageri care ne-au vizitat. Evolutiile pozitive sunt datorate nivelului ridicat de satisfactie venit din partea oaspetilor care au fost intampinati de membrii porturilor cu servicii foarte bune. Oaspetii nostri se bucura de o infrastructura foarte buna si de o intensitate ridicata in porturi, care fac posibil, ca acestia sa viziteze cateva capitale intr-o croaziera de o saptamana, unde pot sa experimenteze culturile autentice locale, oaspetii fiind intampinati de locali in limba engleza”.

Numarul record de vase de croaziere in 2017 este de 16.6% in comparatie cu 2016. In medie, numarul vizitatorilor a crescut din 2000 cu 9.7%, ajungand anul trecut, de la un total de la 1.1 milioane de vizitatori, la aproximativ 5 milioane.

“Dezvoltarea pozitiva nu se opreste aici, se estimeaza ca in 2018 vom atinge un nou record de vizitatori cu o alta crestere de 8.4 %, asta insemnand o crestere cu 1.2 milioane de oaspeti fata de 2016”, a remarcat Bodker.

37 de linii de croaziera si 80 de vase de croaziera au ancorat anul trecut in 29 de destinatii membre Cruise Baltic.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.