Balticele ating numarul record de peste 5 milioane de pasageri de croaziera

ncl_Breakaway_Aerial_Tallinn_Estonia_08

Balticele ating numarul record de peste 5 milioane de pasageri de croaziera

Mai multi pasageri pe Marea Baltica decat pana acum! Date complexe, colectate de la 32 de porturi din Marea Baltica, arata o crestere a cererilor si a numarului de pasageri, ajungand astfel la un total de 5.054.849.

“Cruise Baltic, este foarte incantat sa raporteze ca un numar record de pasageri de croaziere au vizitat regiunea Marii Baltice” a spus directorul Claus Bodker.

“Mai mult, am avut o crestere atat a numarului de cereri cat si a numarului de pasageri care ne-au vizitat. Evolutiile pozitive sunt datorate nivelului ridicat de satisfactie venit din partea oaspetilor care au fost intampinati de membrii porturilor cu servicii foarte bune. Oaspetii nostri se bucura de o infrastructura foarte buna si de o intensitate ridicata in porturi, care fac posibil, ca acestia sa viziteze cateva capitale intr-o croaziera de o saptamana, unde pot sa experimenteze culturile autentice locale, oaspetii fiind intampinati de locali in limba engleza”.

Numarul record de vase de croaziere in 2017 este de 16.6% in comparatie cu 2016. In medie, numarul vizitatorilor a crescut din 2000 cu 9.7%, ajungand anul trecut, de la un total de la 1.1 milioane de vizitatori, la aproximativ 5 milioane.

“Dezvoltarea pozitiva nu se opreste aici, se estimeaza ca in 2018 vom atinge un nou record de vizitatori cu o alta crestere de 8.4 %, asta insemnand o crestere cu 1.2 milioane de oaspeti fata de 2016”, a remarcat Bodker.

37 de linii de croaziera si 80 de vase de croaziera au ancorat anul trecut in 29 de destinatii membre Cruise Baltic.Scrie un comentariu