Cele mai recomandate pachete de bauturi in 2016-2017

cocktail_beach_drink_1398_2560x1024

Cele mai recomandate pachete de bauturi in 2016-2017

 

  • Allegrissimo 431 – Bauturi All Inclusive pentru adulti – 26 /pers/noapte

Contine băuturi nelimitate, inclusiv gama largă de băuturi și cocktail-uri din lista barului, selecție dedicată de vinuri la sticlă, bere draft, gama largă de sucuri cargogazoase, sucuri de fructe și băuturi calde clasice (espresso, cappuccino …), precum și inghetata la pachet la cornet sau ceașcă. Băuturile incluse în pachet pot fi consumate în toate barurile și restaurantele, inclusiv in restaurantele de specialitate. Pachetul este doar pentru uz personal și este valabila pentru o singură comandă in momentul respectiv. Id-ul cardului nu este transferabil. Abuzând termenii pachetului all-inclusive poate cauza ca serviciul sa fie retras si sa nu se poata restitui banii pentru restul de zile ramase. Elementele urmatoare nu sunt incluse în această ofertă: trabucuri și țigarete, șampanie, branduri de spirtoase premium, băuturi din minibar, room service, pahare tip suveniruri și băutură servite în pahare tip suveniruri, si nici produsele alimentare servite în baruri și restaurante de specialitate. Alte articole neincluse aici sunt detaliate în lista barului de la bord, marcate cu un asterisc. Pachetul este valabil pentru fiecare zi de croazieră și nu poate fi achiziționat zilnic, doar cand se doreste. Acesta trebuie să fie rezervat de către toți oaspeții aceleiasi cabine, sau care pur și simplu călătoresc împreună și doresc să își mănânce la aceeasi masa, lucru valabil si pentru minorii care vor sa cumpere versiunea pentru copii a pachetului. Pachetul nu este obligatoriu pentru copiii sub 3 ani (adică, pentru cei care nu si-au serbat inca a 3-a aniversare de nastere). Prețul pachetului se aplică pentru fiecare zi de croazieră, cu excepția zilei de debarcare. Serviciul va fi facut de catre barman/chelner prin turnarea in pahar, nu se poate face individual asta. De asemenea, pachetul nu este disponibil pentru croaziere charter și pentru grupuri mari (peste 250 de persoane de pe navele din clasa Lirica, peste 350 de persoane de pe vasele de clasă Musica și peste 500 de persoane de pe navele din clasa Fantasia) si nici pentru croaziere de 1-3 noapti – numărul minim de noapti este de patru (4)!

  • Allegrissimo 432 – Bauturi All Inclusive pentru copii – 12 /pers/noapte

Contine băuturi non-alcoolice nelimitate, inclusiv sucuri la doză, apă minerală, sucuri de fructe, cocktail-uri fara alcool, smoothie-uri, milkshake-uri și băuturi calde clasice, precum și înghețată la pachet la cornet sau ceașcă. Băuturile incluse în pachet pot fi consumate în toate barurile și restaurantele, inclusiv restaurantele de specialitate. Pachetul este doar pentru uz personal și valabil pentru o singură comandă la un moment dat. Id-ul cardului este non-transferabilă. Abuzând termenii all-inclusive pachetul poate fi retras, iar banii pentru restul zilelor nu se restituie. Elementele urmatoare nu sunt incluse în această ofertă: băuturi alcoolice, trabucuri, țigări, minibar, room service, pahare tip suveniruri și băuturi servite în pahare tip suveniruri, si nici produsele alimentare servite în baruri și restaurante de specialitate. Alte articole excluse sunt detaliate în lista barului de la bord, marcate cu un asterisc. Acest pachet poate fi comercializat numai pentru copiii intre 3-17 ani, care sunt parte din grupul / familia, care a achizitionat si pachetul all-inclusive 431. De asemenea, pachetul nu este disponibil pentru croazierele de 1-3 nopti – numărul minim de nopti find de patru (4).

  • Allegrissimo Premium 421 – Bauturi All Inclusive pentru adulti – 44 /pers/noapte

Contine băuturi nelimitate, inclusiv gama largă de cocktail-uri clasice și premium cocktail-uri, cocktail-uri cu șampanie, selecție bogată de vinuri fine la sticlă, bere draft sau la sticlă, băuturi răcoritoare, apă minerală, băuturi calde clasice, specialitati de cafea, specialități pe bază de ciocolată, băuturi spirtoase premium inclusiv cele din selectia de top, băuturi din minibarul dvs., precum și delicii din meniul ‘Gelateriei’, delicatese de patiserie și produse alimentare din meniul room service. Băuturile incluse în pachet pot fi consumate în toate barurile și restaurantele, inclusiv cele de specialitate. Pachetul este doar pentru uz personal și valabil pentru o singură comandă la un moment dat. Id-ul cardului este non-transferabil. Abuzând termenii all-inclusive al pachetului, poate duce la retragerea acestuia iar banii pe restul de zile nu se restituie. Elementele urmatoare nu sunt incluse în această ofertă: trabucuri, țigarete, sticle de vin, vin spumant și șampanie, pahare tip suveniruri și băuturi servite în pahare tip suveniruri, toate produsele alimentare servite în baruri și restaurante de specialitate. Pachetul trebuie să fie rezervat de către toți oaspeții care ocupa aceeasi cabina, sau pur și simplu călătoresc împreună și doresc să își mănânce masa impreuna, inclusiv minorii care doresc sa achizitioneze versiunea pt copii a pachetului. Pachetul nu este obligatoriu pentru copiii sub 3 ani (adică pentru cei care nu si-au serbat inca a 3-a aniversare de nastere). Prețul pachetului se aplică pentru fiecare zi de croazieră, cu excepția zilei de debarcare. Serviciul va fi efectuată prin metoda de turnare. Pachetul nu este disponibil pentru croaziere charter și pentru grupuri mari (peste 250 de persoane de pe navele din clasa Lirica, peste 350 de persoane de pe vasele de clasă Musica și peste 500 de persoane de pe navele din clasa Fantasia). De asemenea, pachetul nu este disponibil pentru croaziere de 1-3 nopti – numărul minim de nopti find de patru (4).

  • Allegrissimo Premium 422 – Bauturi All Inclusive pentru copii – 21 /pers/noapte

Contine băuturi non-alcoolice in mod nelimitat, inclusiv selecție largă de cocktail-uri fara alcool, smoothie-uri, milkshake-uri, bauturi energizante, specialități pe bază de cafea, delicii pe baza de ciocolata calda, sucuri carbogazoase, sucuri de fructe, apă minerală, băuturi nn-alcoolice și gustări din minibar, precum și specialități din Ice Cream Parlor, delicatese de patiserie și produse alimentare din meniul room service. Băuturile incluse în pachet pot fi consumate în toate barurile și restaurantele, inclusiv in cele de specialitate. Pachetul este doar pentru uz personal și valabil pentru o singură comandă la un moment dat. ID-ul cardului este non-transferabil. Abuzând termenii all-inclusive, pachetul poate fi retras, iar banii pe restul zilelor nu se restituie. Elementele urmatoare nu sunt incluse în această ofertă: toate băuturile alcoolice, trabucuri, țigări, pahare tip suveniruri și băuturi servite în pahare tip suveniruri, si nici produsele alimentare servite în baruri și restaurante de specialitate. Acest pachet poate fi comercializat numai pentru copiii cu varste intre 3-17 ani, care sunt parte din grupul / familia cu pachetul all-inclusive 431. Pachetul nu este disponibil pentru croazierele de 1-3 nopti – numărul minim de nopti fiind patru (4).

  • Pachetul de bere Premium 436 – 59 /pers/pachet

Contine 14 beri si sticle sau doze de cidru din lista barului. Băuturile incluse în acest pachet sunt pentru consum în principalele restaurante, restaurante de specialitate, bufet cu autoservire și baruri.

  • Pachetul de bere si apa Allegro 533 – 69 /pers/pachet

Contine 14 beri draft la 40 cl si 7 sticle de apă minerală. Băuturile incluse în acest pachet sunt pentru consum în principalele restaurante, restaurante de specialitate, bufet cu autoservire și baruri.

  • Allegro vin si apa 520 – 69 /pers/pachet

Contine 4 sticle de vin nelistate, selectate de sommelier-ul nostru (alb roșu și roze) și 7 sticle de apă minerală. Băuturile incluse în acest pachet pot fi consumate în restaurantele principale, bufet și baruri cu autoservire. Sticle de vin comandate si nefinalizate în restaurantul principal vor fi pastrate cu grijă și servite în ziua următoare, spre deosebire de sticlele furnizate la bufetul cu autoservire si bar, unde acestea nu pot fi pastrate in sigurantă.

  • Cheers Forfait Mealtime 704 – Bauturi pentru adulti – 16,5 /pers/noapte

Se asigură consumul nelimitat de vin îmbuteliat (alb, roșu și roze), apă minerală, bere draft și băuturi răcoritoare în timpul prânzului și cinei. Băuturile incluse în acest pachet se pot consuma în principalele restaurante și bufetul cu autoservire, dar nu și în restaurantele de specialitate. Pachetul se acordă tuturor ocupantilor de cabina (intregii familii) sau tuturor membrilor grupului.

  • Cheers Forfait Mealtime 709 – Bauturi pentru copii – 9 /pers/noapte

Se asigură băuturi răcoritoare, un număr nelimitat de sucuri de fructe și apă minerală în timpul prânzului și cinei. Băuturile incluse în acest pachet se pot consuma în principalele restaurante și bufetul cu autoservire, dar nu și în restaurantele de specialitate. Pachetul se acordă tuturor ocupantilor de cabina (intregii familii) sau tuturor membrilor grupului.

 



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.