Concurs Social Media – O croaziera de vis, fii cronicar de bord!

Lasa-ti imaginatia sa lucreze, sa creeze!

Ce trebuie sa faceti?

1. Concurentii trebuie sa dea Like paginii Croaziere de pe Facebook – http://www.facebook.com/#!/pages/Croazierenet/92849114724

2. Pentru a participa la concurs participantii trebuie sa isi faca cont pe  https://www.croaziere.net/blog/castiga-o-croaziera-de-vis/ si scrie un articol in categoria “ Concurs Social media-O croaziera de vis, fii cronicar de bord”. In articol trebuie sa detalieze de ce va doriti sa mergeti intr-o croaziera pe Mediterana. Scopul e sa fiti cat mai convingatori .

Articolul trebuie sa aiba minim 500 de caractere pentru a fi publicat si sa fie scris in limba romana, corect gramatical. Articolul poate contine si fotografii. Dupa ce moderatorii vor verifica articolul acesta va fi publicat pe blog si participantii vor primi link catre articol.

Alternativ, concurentii pot trimite articolele pentru concurs, la adresa de email expert@croaziere.ro. Dupa ce acesta va fi publicat concurentii vor primi link catre articolul publicat pe blogul Croaziere.net.

3. Castigatorul premiului cel mare, o croaziera de vis in Mediterana , va fi ales in functie de numarul de Like-uri (Imi place) primite la articolul inscris in concurs prin intermediului butonului Like aflat sub fiecare articol. Participantii isi pot promova articolul inscris in concurs pe blogul propriu, pe Facebook, pe Twitter sau alte retele sociale pentru a isi convinge prietenii sa voteze cel mai bun articol, dar cel mai votat articol va fi ales dupa numarul de Like-uri.

4. Concursul se incheie pe  12  mai 2011  la ora 18  cand se vor numara si Like-urile primite pana la aceea ora de fiecare participant. Daca exista 2 participanti cu acelasi numar de Like-uri castigatorul va fi ales de echipa Office Travel, organizatorul concursului, in functie de originalitatea articolului, stilul abordat si corectitudinea gramaticala a articolului.

.In cazul in care nu avem minim 50 articole de la dumneavoastra ( ca sa avem ce juriza) acet premiu nu se va acorda, asa ca va indemn sa dati frau liber imaginatiei si sa postati articole.

Nu uitati cu cat mai multe Like-uri primite cu atat sunteti mai aproape de a urca la bord!

Ca sa va dublati sansele de a castiga o croaziera puteti participa si la cel de al II lea concurs , detaliile le gasiti aici:

https://www.croaziere.net/concurs-and-social-media/ Concurs pe Facebook Page – Cea mai inedita poza de vacanta !

Bafta tuturor!



2 Responses to “Concurs Social Media – O croaziera de vis, fii cronicar de bord!”

Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.