Conditii de calatorie

Pentru a va planifica din timp croaziera dumneavoastra trebuie sa luati in considerare faptul ca informarea corecta asupra regimului de intrare si conditiile de sedere in tarile din itinerariul dumneavoastra, este foarte importanta.

Croaziere.net vine in intampinarea dumneavoastra cu scurte informatii pe care trebuie sa le aveti in vizor atat privind traficul auto, legislatia vamala sau regimul de calatorie a cetatenilor romani in functie de tara in care veti efectua deplasarile.

Fiecare turist trebuie sa constientizeze care sunt riscurile asociate unei calatori in strainatate si implicit sa isi asume responsabilitatea pentru reducerea acestora.

Mai jos regasiti cateva sfaturi generale pentru turistii care doresc sa calatoreasca in strainatate:

⚓ achizitionati un ghid de calatorie pentru fiecare destinatie in care veti ajunge;

⚓ documentati-va asupra situatiei de securitate din locurile in care veti acosta;

⚓ urmariti periodic site-ul Ministerului Afacerilor Externe, sectiunile “Sfaturi de calatorie” si “Vize si servicii consulare”;

⚓ urmariti informatiile oficiale furnizate si de alte institutii ale statului roman.

Pentru mai multe informatii turistice suplimentare veti putea consulta telefonic sau prin e-mail accesand sectiunea noastra cu “Adrese Ambasade”.

Pasagerii care ignora atat avertismentele MAE cat si informatiile acordate de agentia Croaziere.net, si se vor deplasa în zone de risc o vor face pe propria raspundere si vor suporta consecintele provenite din decizia lor.

Daca totusi se intampla sa apara o situatie deosebita, va rugam sa luati in considerare faptul ca oficiile consulare ale Romaniei sunt instruite sa acorde consultata si asistenta, conform cu legislatia in vigoare.

Informatiile oferite mai sus sunt cu caracter informativ si nu angajeaza agentia Croaziere.net la raspunderea pentru eventualele situatii neprevazute pe timpul calatoriei dumneavoastra. Fiecare turist trebuie sa fie constient ca aceste riscuri de securitate sau de alta natura sunt prezente oriunde in lume. De recomandat este sa incheiati o asigurare medicala sau storno pe perioada calatoriei dumneavoastra.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.