Gripa Porcina in Industria Croazierelor

Dragi colegi,

Cu siguranta ca ati auzit pana acum despre Gripa Porcina si va intrebati cum afecteaza aceasta industria turismului si a croazierelor. Deoarece lucram zi de zi cu pasagerii si cu liniile de croaziera dorim sa venim in ajutorul dumneavoastra si sa va informam cu privire la aceasta situatie pentru a va ajuta pe viitor in relatia cu turistii dumneavoastra.

In timp ce inca nu s-au raportat cazuri de Gripa Porcina la bordul vaselor de croaziera sau in porturile de escala, industria croazierelor se consulta indeaproape cu institutiile de sanatate publica si cu agentiile guvernamentale pentru a monitoriza situatia si a se asigura ca atat pasagerii cat si membrii echipajului vor fi protejati. Este foarte important atat pentru noi cat si pentru pasagerii nostrii ca atat ei cat si membrii echipajului sa fie sanatosi, de aceea mentinem o stransa legatura cu autoritatile pentru a putea anticipa care vor fi pasii urmatori.

In timp ce deja stiti aceasta, va rog permiteti-mi sa va reasigura ca toate liniile de croaziera membre CLIA indeplinesc toate standardele sanitare si de igiena cu cele mai ridicate masuri de siguranta din industria turismului. De fapt toate vasele care viziteaza porturi din Statele Unite pot primi neanuntat inspectii sanitare din partea CDC.

Mai mult decat atat, toate liniile de croaziera membre CLIA care organizeaza voiaje international au in dotare un personal medical inalt calificat la bordul vaselor.

Daca dumneavoastra sau turistii dumneavoastra aveti intrebari referitoare la Gripa Porcina va rugam sa ni le adresati si vom incerca sa va raspundem la ele cat mai urgent si mai profesional.

informare-gp.pdf Dati click pe link pentru o informare in plus.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.