Holland America Line și Seabourn au fost desemnate ‘Cele mai etice companii din lume’ pentru al treilea an consecutiv!

Holland America Line și Seabourn au fost desemnate ‘Cele mai etice companii din lume’ pentru al treilea an consecutiv!

Seattle, Aprilie 2014 — Pentru al treilea an consecutiv, Holland America Line si linia sora de croaziera Seabourn au fost desemnate cele mai etice companii din lume de catre Institutul Ethisphere. Compania si-a asigurat locul in lista implementand practici de afaceri si initiative ce sunt in beneficiul comunitatii si au dus la succesul companiei.

Vice Presedintele, Consilier General si Director de Etica Kelly Clark impreuna cu Emmely Kik, Manager de Etica si Conformitate au acceptat premiul pentru ’Cele mai etice companii din lume’ in cadrul unui eveniment in New York City.

 

“ Este o onoare pentru companii sa fie desemnate ca fiind cele mai etice din lume pentru al treilea an consecutiv ” a spus Stein Kruse, Presedintele Holland America Line. “ Suntem mandri sa promovam practici si standarde etice de afaceri atat in cadrul companiei cat si in comunitate, iar prezenta pe prestigioasa lista ne valideaza eforturile. ”

In procesul de selectare a castigatorilor, Institutul Ethisphere analizeaza codul de etica al candidatilor si evalueaza investitiile in inovatii si practicile de afaceri.

Acesta este al optulea an in care Ethisphere publica clasamentul celor mai etice companii din lume. Lista din anul 2014 cuprinde companii din peste 40 de industrii.

Ethisphere, un furnizor de verificare independenta a eticii corporative si a programelor de conformitate, acorda Certificatul exclusiv companiilor care implementeaza standarde adecvate, sisteme si programe pentru a preveni esecuri de conformitate si defalcari etice.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.