Nivel de satisfactie record, inregistrat de Costa Cruises

img-banner-fleet-victoria-01

In februarie 2018, compania italiana a obtinut un scor record de satisfactie al clientilor, de 55 %, cel mai mare scor care a fost obtinut vreodata de companie, in principal datorita aprecierii crescute pentru destinatiile sale exotice.

Pentru urmatorul sezon de vara, Costa Cruises intentioneaza sa obtina rezultate excelente cu vasul Costa Victoria si alte produse noi pe care le vor implementa la bordul vaselor sale.

Genova – 12 aprilie 2018 – Costa Cruises a atins un nivel record de satisfacere pentru vacantele sale. “Obiectivul nostru principal, in cei 70 de ani de existenta, a fost intodeauna sa-i facem pe oaspetii nostri fericiti. Cu toata munca grea pe care am depus-o in inovarea produseor noastre in ultimii ani, satisfactia si loialitatea oaspetilor nostri a crescut semnificativ, atat din partea celor vechi cat si a celor noi. Acesta este un facor pozitiv pentru noi si pentru partenerii nostri de afaceri, ale caror sugestii sunt de mare ajutor, pe masura ce noi ne straduim constant sa fim mai buni”, a comentat Massimo Brancaleoni, SVP Costa Cruises.

Oaspetii nostri sunt intodeauna in centrul lucrurilor pe care noi le facem. Suntem angajati sa ne inovam constant pentru a ne asigura ca, croazierele nostre vor lasa o amintire frumoasa si multa satisfactie oaspetilor nostri. Pentru sezonul de primavera-vara, asteptam cu nerabdare sa vedem o mare apreciere pentru Costa Victoria, in care am investit intens, cat si pentru alte imbunatatiri a activitatilor de divertisment si bucatarie, pe care le vom introduce pe toate vaselele flotei noastre” a spus Giuseppe Carino, VP Guest Experience & Onboard Sales pentru Costa Cruises.

Din 30 martie, Costa Victoria a revenit in Marea Mediterana, dupa ce au fost efectuate lucrari de renovare in valoare de 11 milioane de euro, pe santierele navale din Marsilia. Cele mai importante lucrari de renovare au fost la cabine si la spatiile publice interioare si exterioare, si de asemenea a fost adaugat un nou “tapas and paella bar”. Pentru urmatorul sezon de vara, Costa Victoria va oferi itinerarii de o saptamana, in care oaspetii se pot bucura de soare, nisip si distractie, in Spania sau Insulele Baleare.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.