Norwegian Cruise Line lanseaza in 2018 un nou vas pentru croazierele in Alaska!

427988

Norwegian Cruise Line lanseaza in 2018 un nou vas pentru croazierele in Alaska!

 

Noul vas al Norwegian Cruise Line va fi senzational  pentru o croaziera in Alaska si va fi acoperit cu operele de arta ale designerului conservationist Wyland.

Portile catre o noua era a croazierelor in Alaska se vor deschide, incepand cu Iunie 2018, odata cu lansarea viitorului vas Norwegian Bliss, care va fi primul vas de croaziera personalizat, construit special pentru o experienta unica resimtita doar intr-o croaziera in Alaska. Norwegian Bliss va naviga din Seattle pana la ultima frontiera a Americii si va fi primul vas al companiei Norwegian Cruise Line care isi face debutul in asa-zisul “oras de smarald”. In cadrul unei ceremonii tinute in portul Seattle, presedintele si totodata directorul general al liniei, Andy Stuart, alaturi de directorul general al portului Seattle, Ted Fick si presedintele comisiei portului, John Creighton au impartasit cateva stiri interesante:

“Norwegian Cruise Line a fost prima linie de croaziera care incepand cu anul 2000, a navigat in Alaska plecand din Seattle, astfel fiind foarte potrivit ca lansarea noului nostru vas, Norwegian Bliss sa se faca in acest loc incredibil,” a spus Andy Stuart, presedintele si directoul general al Norwegian Cruise Line. “Alaska este una dintre destinatiile de top in care oaspetii nostri pot face explorare si suntem incantati sa fim prima linie care ofera acestora ocazia de a experimenta aceasta destinatie ravnita, la bordul unui vas nou-nout, proiectat special pentru croazierele in Alaska si primul de acest gen care a fost lansat vreodata in Seattle.”

Norwegian Bliss, al treilea vas din categoria Breakaway Plus-Class, va dispune de diverse facilitati pentru a le oferi clientilor cea mai inedita experienta intr-o croaziera in Alaska. Cu o greutate de aproximativ 167,800 tone si locuri de cazare pentru 4000 de oaspeti, vasul va fi construit de catre Meyer Werft, in Papenburg, Germania si este programat sa fie lansat in primavara lui 2018.

Dupa ce va face o croaziera  transaltantica si va trece prin Canalul Panama, vasul va naviga spre nord de-a lungul Coastei de Vest, ajungand in Seattle pentru deschiderea sezonului de vara al croaziere. Norwegian Bliss va naviga cate 7 nopti in Alaska, cu plecari din Seattle (pilonul 66) in fiecare sambata, oferindu-le oaspetilor ocazia de a vedea, in premiera, ultima frontiera a Americii, in timp ce se pot bucura de toate inovatiile de la bord, divertisment, mese de specialitate si alte experiente minunate pentru care vasele companiei Norwegian Cruise Line sunt renumite. Itinerariul pe care il va parcurge vasul va cuprinde escale in Ketchikan, Juneau, Skagway si Victoria, Canada, iar pitorescul peisaj glaciar ii va insoti la tot “pasul”.

Vasul va fi disponibil pentru rezervari incepand cu Ianuarie 2017!



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.