Notificare cu privire la necesitatea vaccinarii impotriva febrei galbene, pentru pasagerii ce calatoresc in Jamaica si Costa Rica

 

Informatii importante despre febra galbena pentru pasagerii care calatoresc in Costa Rica si Jamaica

 

  • Inainte de calatorie, Pullmantur Cruises si Croaziere.net recomanda tuturor pasagerilor care vor sa viziteze aceste tari sa verifice daca au nevoie de certificat de vaccinare.

 

Draga Agent,

Te contactam cu privire la focarul de infectie cu febra galbena detectat in Angola.

Din aceasta cauza, pasagerii care calatoresc in Costa Rica si Jamica trebuie sa verifice inainte de plecare daca au nevoie de certificat de vaccinare. Daca este nevoie vaccinul trebuie efectuat cu 10 zile inainte de plecare.

Cu privire la Costa Rica, conform unor surse guvernamentale, vaccinul este obligatoriu pentru urmatoarele tari: Angola, Benin, Burkina Faso, Camerun, Republica Democratica Congo, Gabon, Gambia, Ghada, Guinea, Liberia, Nigeria, Sierra Leone, Sudan, Bolivia, Brazilia, Colombia, Ecuador, Peru si Venezuela. Vaccinul este necesar si pentru pasagerii care fac opriri in Bolivia, Brazilia, Colombia, Ecuador, Peru sau Venezuela.

Intre timp, in cazul Jamaicai, vaccinul este obligatoriu pentru cetatenii care provin din tari cu risc de contaminare cu febra galbena sau cei care tranziteaza aceste tari

Ca o completare la informatiile de mai sus, Pullmantur Cruises si Croaziere.net recomanda ca toti pasagerii sa consulte ambasada tarii respective, consulatele, sau autoritatile sanitare locale cu orice intrebare sau indoiala, pentru a evita probleme in calatorie.

Itinerariile Pullmantur Cruises in Costa Rica si Jamaica (2016 – 2017)

  • Legendariul Caraibe Legendary Caribbean
  • Antille si Caraibe de Sud (mini – Croaziera si croaziera de 8 nopti)

Pentru a facilita efectuarea fara probleme a croazierelor, va rugam sa anuntati si sa transmiteti mai departe notificarea.

 

Toate cele bune,

Pullmantur Cruises si Croaziere.net

 



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.