Noua colecție de croaziere Windstar Cruises pe 2018

hero_desktop_winter_2018

Noua colecție de croaziere Windstar Cruises pentru anul 2018!

Windstar Cruises este mândră să dezvăluie colecția sa de croaziere pe anul 2018, cu 15 itinerarii și 40 de porturi noi, inclusiv în Japonia și China de Est. Flota sa de vase veliere si yachturi de lux cu suite, te va duce chiar in inima minunățiilor cosmopolite dar și pe țărmurile exotice ale micilor sate locale și ale insulelor tropicale nealterate. Cu șapte noi curse in Caraibe și America Latină, oaspeții se vor putea bucura de ceva nou în fiecare colț exotic al lumii unde vor naviga.

Destinatii de top:

ASIA
Nicăieri în lume nu veți găsi o astfel de combinație uimitoare a tradițiilor străvechi și a culturilor contemporane, respectiv a templelor mistice care se întrepătrund cu zgârie-norii. Windstar Cruises te va duce chiar in inima minunățiilor cosmopolite precum Singapore, Dubai, Hong Kong și Tokyo dar și la țărmurile exotice ale micilor sate mici și ale insulelor tropicale nealterate ca si Thailanda, Vietnam și Filipine.

ARABIA SAUDITĂ
Până și faraonii înșiși ar invidia călătoria de lux pe care o poți parcurge de-a lungul comorilor Arabiei. Descoperă orașul pierdut – Petra, Valea regilor – Luxor cunoscută și ca cel mai mare muzeu în aer liber din lume. Explorează templele sacre din Mumbai, bazarele colorate si magnificele situri UNESCO descoperite în Sri Lanka și Malacca. Răsfață-te în culorie vibrante și moderne din Dubai și Singapore.

COSTA RICA și CANALUL PANAMA
Lasă-te purtat printre minunile naturale și unice ale Costa Ricăi si aventurează-te în multele parcuri naționale ale țării, printre maimuțele urlătoare, leneși, papagali și multe altele. Înoată prin apele cristaline ale insulei Parida, relaxează-te într-un baldachin din pădurea tropicală, sau parcurge minunea inginerească făcută de mâna omului, respectiv Canalul Panama.

CARAIBE
Descoperă o parte a lumii des comparată cu paradisul și evadează în locurile nevăzute ale Caraibelor, explorând porturile ascunse și micile orașe învăluite în culori vibrante. Apa cristalină și activitățile precum snorkelingul, te așteaptă să le descoperi în micile porturi cum ar fi Barbuda, Grenada și Bequia.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.