Oceania Cruises va prezinta Colectia de Vara 2015!

Oceania Cruises are plăcerea să vă dezvaluie un nou sezon de itinerarii și un total de 24 de porturi noi pentru colecția de vară 2015, ce se va deschide pentru rezervări începand cu 5 Martie 2014.
Pentru rezervările efectuate pană în 30 Iunie puteți economisi pana la 3700 € pe cabină, iar dacă alegeți cabine exterioare cu balcon, nu veți mai plati gratuitațile la bord.Colecția de Vară 2015

  • Nautica, Marina și Riviera vor oferi 43 de itinerarii unice în Europa, 40 dintre acestea fiind noi.
  • Nautica va explora în cea mai mare parte a sezonului Insulele Britanice, Marea Baltica și Scandinavia, ajungand pană în Groenlanda și va oferi o ședere unică peste noapte în Insulele Solovetsky într-o croazieră de 20 de nopți.
  • Marina va începe sezonul în Europa de Nord, apoi va naviga în Mediterana de Vest, în jurul Peninsulei Iberice.
  • Riviera va avea itinerarii în Marea Mediterana, Insulele Grecesti și Marea Neagră.
  • Regatta va petrece vara în Alaska, oferind itinerarii de 7 si 10 nopți.
  • Toamna, Regatta va naviga spre Canalul Panama si apoi în Canada.
În acest sezon va mai fi și o serie de Grand Voyages în Europa; vasul Insignia va avea un itinerariu de 180 nopți ce va fi disponibil în 8 segmente unice, de la 11 la 35 de nopți. Acest itinerariu unic va porni din Miami și se va îndrepta spre Canada, Groenlanda, Islanda si Norvegia. Insignia va vizita apoi Franța, Portugalia și Spania. Dupa inceperea sezonului de iarna, itinerariul va fi în Asia și Africa și din nou în Miami.Pentru informații suplimentare și rezervări, contactați echipa Croaziere.net!



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.