Te poti bucura acum, chiar pe mare, de Cupa Mondiala de fotbal!

11

Suntem cine suntem, ne place fotbalul si nu vrem sa ratam niciun meci. Linia Pullmantur Cruises isi doreste ca pasagerii sa se bucure de vacanta fara sa rateze emotiile Cupei Mondiale. De aceea, in acest sezon au inclus noi activitati de divertisment la bord, plus transmiterea in direct a meciurilor, pentru ca tu sa te bucuri din plin de acest eveniment si de meciurile echipelor preferate.

Transmisiuni in direct
Fiecare meci este transmis “live”, pentru ca tu sa traiesti, sa te bucuri si sa sarbatoresti fiecare moment al Cupei Mondiale alaturi de ceilalti pasageri.

12

Mini Cupa Mondiala Pullmantur
Pasagerii de pe vasele Sovereign (Mediterana) si Monarch (Caraibe), pot participa la un mini campionat, si sa simta adrenalina chiar la bordul vaselor.

13

Soccer Pool Party
Distractia este garantata, mai ales ca vor fi organizate party-uri la piscina, avand ca tema cupa mondiala, cu melodii si jocuri specifice acesteia.

14

Iti poti crea propriile uniforme
Vor fi organizate la bord, ateliere de creatie si concursuri in care cei mai tineri isi pot crea propriile uniforme, folosind tehnici digitale sau traditionale.

15


Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.