Top 10: Activitati pe care le puteti desfasura pe mare in timpul unei croaziere

The Terrace Pool on Crown Princess

Atunci cand vine vorba despre mare fiecare dintre noi are concepte diferite, fie va place sa petreceti cat mai mult timp pe mare fie dimpotriva pe uscat. In timp ce prieteniilor dumneavoastra le place sa-si petreaca cat mai mult timp in centrele Spa si cele de relaxare  dar dumneavoastra sunteti o fire activa, va place sa invatati  sau sa aprofundati unele lucruri, numeroase linii de croaziera pun la dispozitia clientilor diverse activitati atat de divertisment cat si educationale.

Petrece timp la piscina

Fiecare linie de croaziera are in dotarea sa piscine, tobogane si sezlonguri pe care va puteti relaxa sub razele soarelui. Vasele Oasis of the Seas si Freedom of the Seas ce apartin linei Royal Caribbean Cruise Line sunt dotate cu piscine in care puteti practica surf sau Aqua Park-uri pentru copii. Vasul de croaziera Disney Dream are o punte pe care se afla piscine special destinate adultilor cat si copiilor. Liniile Carnival Cruise Lines si Norwegian Cruise Line isi atrag turistii cu tobogane de apa in timp ce Celebrity Cruises (vasul Celebrity Solstice) isi etaleaza un spatiu special destinat adultilor, un solar cu acoperisul retractabil.

H2O zone on Oasis

Lucreaza-ti corpul

Daca doriti sa va mentineti in forma si sa aveti un tonus de invidiat cand va intoarceti din vacanta, vasul Freedom of the Seas(Royal Caribbean Cruise Line) sunt dotate cu imense centre de fitness, ringuri de box in timp ce Odyssey(Seabourn) vine in ajutorul turistilor cu programe de fitness ce le ajuta sa isi imbunatateasca  flexibilitatea si musculatura. Spre deosebire de celelalte companii ce isi au salile de fitness localizate in interiorul navei, vasul Carnival Magic dispune de centre fitness in aer liber(SportSquare). Inafara de centre de fitness, liniile de croaziera mai ofera: Crystal Cruises ofera pachetul Walking on Water(WOW), Princess Cruise Line activitati de inot contracurentului iar Royal Caribbean Cruise Line si Norwegian Cruise Line  si-au diversificat oferta cu cataratul pe pereti de escalada.

Persian Garden

Fii fericit!

Inafara de masaje corporale, faciale sau manichiura/pedichiura, pasagerii isi pot programa injectii cu Botox, tratamente de albire a dintilor, tratamente exclusive destinate adolescentilor, bai in noroi si alte numerose tratamente benefice pentru piele. Multe  centre Spa apartinatoare liniei Celebrity Cruises au suite cu sauna, camera cu aburi sau chiar scaune incalzite. Alte linii cum ar fi Oceania Cruises, Carnival Cruise Lines, Costa Cruises si Cunard Line ofera terapii cu alge marine  si namol in piscinele de la bordul vaselor.

Bea, Mananca si fii fericit!

Liniile de croaziera sunt constiente ca aceste doua activitati sunt cele mai populare la bordul vaselor de aceea acestea vin in intampinarea clientilor cu diferite preparate din bucatariile internationale: Mongolian Wok, Tandoor Indian, NY-style deli, pizza sau buritto. Cei ce au o dieta bazata pe lichide vasele detin o varietate de bauturi,de la populara bere la cocktail-uri sofisticate din fructe pe care le puteti gasi la barurile din preajma piscinelor, diferite sortimente de vin, milkshake-uri si smoothie-uri.

Invata ceva nou!

Daca va numarati printre cei care doresc sa invete ceva nou in croaziera puteti opta sa invatati o limba noua la bordul vaselor Crystal Cruises sau Celebrity Cruises, sa gatiti in bucatariile Holland America Line si Oceania Cruises, confectionati albume cu poze la bordul navelor Celebrity Cruises sau cursuri de pictura pe ceramica in croazierele efectuate cu navele Princess Cruises. Cateva linii ofera de asemenea cursuri de IT si prelucrare digitala a fotografiilor pentru a va intoarce din croaziera cu cele mai frumoase amintiri printate.

70s Disco Inferno Dance Party on Oasis of the Seas

Fii din nou copil

Linia de croaziera Carnival Cruise Lines si-a imbogatit activitatile la piscine cu jocuri precum Hairy Chest Competition, Rubber Chicken Olympics sau Battle of the Sexes. Royal Caribbean Cruise Line este cunoscuta pentru competitiile sale de dansuri improvizate in timp ce linia de croaziera Disney Cruise Line recurge la personajele din povestile celebre pentru a-si distra turistii. Trebuie sa profitati de aceste activitati deoarece nimeni nu o sa va “judece” miscarile stangace sau uralele pentru ca toata lumea are un scop: sa se distreze.

Distreaza-te! 

Royal Caribbean Cruise Line este pe primul loc cand vine vorba de spectacole de dimineata ce includ patinaj pe gheata ,spectacole de teatru acvatic cat si show-uri in stilul Broadway cum ar fi Hairspray. In timpul amiezei se desfasoara o parada pe una din puntile destinate plimbarilor, in cadrul carora defileaza personajele Dreamworks. Vasul de croaziera Norwegian Epic ofera o diversitate de spectacole printre care dueluri muzicale, interpretari de personaje celebre.

Mergi in tabara! 

Pentru copiii sub 18 este un loc ideal deoarece pot sa practice activitati specifice varstei lor. Printre activitatile ce se pot desfasura la bordul vaselor se numara jocurile online, jocurile pe playstation, concursuri de karaoke sau petreceri tematice. Vasele de croaziera ce apartin liniei Disney Cruise Line isi distreaza micii turisti in camere tematice ce ilustreaza actiuni din filme celebre cum ar fi:Toy Story si Monsters Inc. In schimb Royal Caribbean Cruise Line introduce activitati precum gimnastica pentru copiii intre 6 luni si 3 ani.Trebuie sa stiti ca acestia sunt in permanenta supravegheti de personalul croazierei.

Ropes Course on Norwegian Escape

Luati-va o pauza de la viata cotidiana!

Chiar daca unii turisti practica aceleasi activitati si atunci cand se afla intr-o croaziera, dumneavoastra puteti opta pentru o baie de soare pe una din puntile superioare (vasele ce apartin liniei Princess Cruise Line au o punte special creata pentru aceasta activitate) unde puteti beneficia de masaje in aer liber cu produse Evian; intreaga atmosfera fiind acompaniata cu muzica. Alte linii ca Holland America Line si Oceania Cruises inchiriaza cabanute private in care puteti sa va retrageti si sa petreceti ziua in liniste in timp ce savurati specialitati culinare pe baza de fructe.

 



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.