Training Cruises in Dracula’s Land – 9 – 11 Martie – Brasov

Era martie 2009 cand la Felix cu emotii debuta Trainingul “Cruises in Dracula’s Land”.  Am convins  atunci 122 de colegi de importanta si necesitatea lui iar mai apoi rezultatele au aparut, peste 45 de agentii au inceput sa vanda croaziere. Ne-am incapatanat sa credem in utilitatea acestei actiuni si iata-ne ajunsi acum la a IV-a editie. An de an am avut invitati de marca de la prestigioase linii de croaziera  dar si directorul de programe de la CLIA Academy SUA. Fiecare dintre dumneavoastra ati putut consta ca de la an la an cererile de croaziere sunt tot mai numeroase si la dumneavoastra in agentie. Ca produs turistic croaziera necesita multa informatie, in mare parte informatie strict tehnica, iar daca nu reusim sa-i oferim aceasta informatie turistului mai mult ca sigur l-am pierdut. De cate ori nu s-a intamplat sa va spuna ca mai revine el si nu l-ati mai intalnit? Si asta deoarece nu ati fost convingatori, “Maria Sa Turistul” nu si-a gasit raspunsurile la intrebarile lui legate de acest produs. Din aceste considerente, dar nu numai am ajuns deja la sezonul al patrulea al acestui training si cred ca si aceasta editie va fi una de succes bucurandu-ne de prezenta dumneavoastra in numar cat mai mare.

Ca si noutate anul acesta il organizam in colaborare cu Facultatea de Turism din Brasov din dorinta de a crea o punte intre noi, agentii de turism si formatorii nostrii si de ce nu de a crea premisele organizatorice  unor programe turistice in Dracula’s Land pentru pasagerii liniilor de croaziera ce ne vor vizita tara. Vor conferentia pentru dumneavoastra reprezentatii Carnival Cruise Line, MSC Cruises, Seatrade, CLIA Academy, decanul facultatii de turism din Brasov la care se adauga un seminar in extenso pe teme de promovare, strategii de vanzare, social media, etc. Primii 50 inscrisi vor avea prioritate in inscrierea la ship visit-ul vasului ms Prinsendam (Holland America Line) din 8 Aprilie de la Constanta. Seminariile sustinute de domnul Bernie Blomquist (CLIA) vor fi recunoscute international si veti obtine si o diploma la sfarsit. Costul trainingului este de 200 RON pe persoana si include materialele promotionale, welcome cocktail in prima seara, coffee break-uri, cina festiva si o surpriza pentru toti participantii. Costul trainingului va fi RESTITUIT in TOTALITATE la prima rezervare efectuata dupa training in euro la cursul zilei.

Pentru inscrieri va rugam sa ne transmiteti pe mailul contact@croaziere.net (nume/prenume/numar de telefon/serie si nr de buletin/daca doriti sa participati la ship visit). Haideti sa invatam impreuna cum sa devenim profesionisti in industria croazierelor.  Va asteptam cu drag!

Echipa Croaziere.net



2 Responses to “Training Cruises in Dracula’s Land – 9 – 11 Martie – Brasov”

  1. touati mohamed ali

    sunt interesat si de info trip cand il faceti si sa ma inscrieti de acum cap de lista la primul ca numai asa putem fii mai convingatori cu turisti .
    ce ma impresioneaza pe mine ma face impresionant narator si pentru turisti si aici e scopul nu ?
    imi spuneti care e destinatie la primul info trip si cand e si ma inscrieti de acum .
    multumim pt intelegere si succes la treaba .
    ne vedem la training inshallah .

    Reply
  2. nealab

    Mohamed eu zic sa vii prima data la seminar ca numai asa vei putea intelege si mai apoi vinde croaziere.

    Reply

Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.