Vara aceasta, dansezi cu balenele in Norvegia!

Vara aceasta, dansezi cu balenele în Norvegia!

      Hurtigruten lansează vara aceasta excursii pentru observarea balenelor

 

Clienții care din totdeauna au vrut să vadă balenele în habitaclul lor natural, au acum ocazia, cu excursiile organizate de Hurtigruten în fiordurile norvegiene. Această nouă provocare este valabilă până la sfârșitul lunii august, iar clienții care aleg clasicele croaziere de-a lungul coastei Norvegiei pot să savureze această nouă experiență.

Această excursie este valabilă în a cincea zi din Voyage North și se îndreaptă către punctul de observare, lângă Andenes din districtul Nordland. Oaspeții vor debarca dimineață devreme la Risoyhamn și se vor îndrepta cu autocarul către Andenes pentru a se îmbarca pe vasul de observare MS Reine. Vasul va naviga pe lângă platoul continental unde balenele din specia Sperm se hransesc  cu nutrienți, cum ar fi carcatițe. Andenes este unul dintre puținele locuri din lume unde platoul continental este așa de aproape de continent. Folosind hidrofoane, echipajul vasului, poate localiza sub apa balenele, iar în 90% dintre excursii aceștia reușesc să surprindă momente cu acești giganți ai adâncurilor.

După câteva ore pe mare se pleacă înapoi către Finnsnes pentru îmbarcarea pe nava de croazieră, chiar înainte de prânz. Tot pentru această regiune se poate opta pentru o excursie prin Andsfjord unde turiștii pot privi dintr-o altă perspectivă  coastele nordice având ocazia să vadă cum comunitățile sunt conectate cu oceanul. Întreaga excursie durează aproximativ 7 ore și începe de la prețul de 249 euro/persoană.
Classic Voyage North are o durata de 7 zile cu îmbarcare din Bergen până Kirkenes la granița cu Rusia si costă 1386 euro/persoană cu demipensiune. Zborul nu este inclus. Pentru informații suplimentare despre itinerarii oferte si tarife, vă rugam să vă adresati echipei Croaziere.net

 



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.