Judit Rina Hibner
Judit Rina Hibner
Junior Cruise Officer
Judit Rina Hibner

Junior Cruise Officer

Expert in Croaziera maritima
Destinatii: Asia/Africa si Orientul Mijlociu, Caraibe/Bahamas, Mediterana de Est, Mediterana de Vest, Scandinavia si Fiordurile Norvegiene
Linii de croaziera: Costa Cruises, Hurtigruten, MSC Cruises, Norwegian Cruise Line, Princess Cruises
Ofera feedback acestui agent


Feedback Oferit de clientii sau partenerii nostri
Scris de szekely francisc

Koszonjuk ,az utazas nagyon szep volt ,figyelmes emberek a hajon ,minden ok volt,itthon vagyunk az emlekekel ,tervezzuk a kovetkezo hajokazast. Koszonjuk szep volt !!!

Scris de Hobai Gabriela

Buna ziua!Ne-am intors de doua zile din croaziera cu nava Costa Neo Riviera in Emiratele Arabe si pot sa spun ca a fost o vacanta minunata,cu amintiri de neuitat.Ii multumim dnei Judith ptr amabilitate si promptitudine,ne-a fost de un real ajutor,prin profesionalismul dumneaei.Speram sa mai repetam o astfel de vacanta cat de curand.Va multumim din suflet ptr.tot ajutorul oferit in organizarea acestei vacante.Fam.Hobai si Iorgulescu(Constanta)


Scris de Vasile Loredana

Judit Rina Hibner este o persoana care ne a fost de un real ajutor,o profesionista in ceeace face.Am fost impresionata de promptitudinea si dedicatia acestei persoane.Multumim.Nota 10

Scris de Catalina Pacurar

Nota 10! O placere sa colaborezi cu un om care stie ce are de facut! Ne auzim pentru urmatoarea croaziera!


Scris de Camelia Medrea (Tui Travel Center)

Draga Judit,multumesc MULT pentru promptitudine,oferta detaliata si suportul oferit in vanzarea croazierei pe Asia. Keep up the good work ! :)