Judit Rina Hibner
Judit Rina Hibner
Senior Cruise Officer
Judit Rina Hibner

Senior Cruise Officer

Expert in Croaziera maritima
Destinatii: Asia/Africa si Orientul Mijlociu, Caraibe/Bahamas, Mediterana de Est, Mediterana de Vest, Scandinavia si Fiordurile Norvegiene
Linii de croaziera: Costa Cruises, Hurtigruten, MSC Cruises, Norwegian Cruise Line, Princess Cruises
Ofera feedback acestui agent


Feedback Oferit de clientii sau partenerii nostri
Scris de Nistor Alexandra

Croaziera noastră a fost superba iar colaborarea cu croaziere.net foarte buna. Noi am colaborat cu dna. Judit Hibner, care a fost foarte amabila și prompta. Dumneaei ne-a ales și cabinele pe nava, care trebuie sa spun, au fost perfect plasate! De asemenea, ne-a oferit toate informațiile necesare și ne-a răspuns la toate întrebările (a fost prima croaziera pentru noi). Un agent de turism cum rar găsești!

Scris de Clara Popescu

Judit este persoana cu care mi-a facut placere sa colaborez. Prompta de fiecare data si cu sugestii foarte utile pe care le-am luat in consideratie si bine am facut:).O recomand cu caldura-cu siguranta va crea sejurul potrivit pt.dvs.


Scris de Mihaela Ionescu

Judit s-a dovedit a fi unul dintre cei mai buni profesionisti cu care am lucrat vreodata in Romania. Sunt impresionata de promptitudine, de amabilitatea cu care a raspuns cu rabdare tuturor cerintelor noastre, de corectitudine si de felul in care stie sa-si faca meseria. Felicitari! Sper sa colaboram din nou.

Scris de Dora Catrangiu

Despre Judit am numai cuvinte de lauda! Din primul moment ne-am"conectat" la fix, a inteles imediat ce vreau si mi-a oferit cele mai bune informatii pentru destinatia vizata. Am planificat impreuna croaziera pas cu pas si mi-a placut ce-a iesit. Pot spune ca e o persoana intuitiva, care acorda intreaga atentie cerintelor clientului. Anticipeaza chiar intrebarile si odera clarificari acolo unde e nevoie. De la inceput prezentarea serviciilor a fost clara si completa, fara sa mai fie nevoie de completari ulterioare. Personalitatea ei o face sa apara in ochii clientilor drept o persoana de incredere, calda si calma. Nu-mi ajunge spatiul sa descriu cat de multumita am fost de tot suportul ei si cat de relaxata am plecat in concediu, stiind ca Judit s-a ocupat de toate! Astept cu nerabdare sa colaboram in continuare pentru urmatoarele croaziere pe care le vom planifica impreuna.


Scris de szekely francisc

Koszonjuk ,az utazas nagyon szep volt ,figyelmes emberek a hajon ,minden ok volt,itthon vagyunk az emlekekel ,tervezzuk a kovetkezo hajokazast. Koszonjuk szep volt !!!

Scris de Hobai Gabriela

Buna ziua!Ne-am intors de doua zile din croaziera cu nava Costa Neo Riviera in Emiratele Arabe si pot sa spun ca a fost o vacanta minunata,cu amintiri de neuitat.Ii multumim dnei Judith ptr amabilitate si promptitudine,ne-a fost de un real ajutor,prin profesionalismul dumneaei.Speram sa mai repetam o astfel de vacanta cat de curand.Va multumim din suflet ptr.tot ajutorul oferit in organizarea acestei vacante.Fam.Hobai si Iorgulescu(Constanta)


Scris de Vasile Loredana

Judit Rina Hibner este o persoana care ne a fost de un real ajutor,o profesionista in ceeace face.Am fost impresionata de promptitudinea si dedicatia acestei persoane.Multumim.Nota 10

Scris de Catalina Pacurar

Nota 10! O placere sa colaborezi cu un om care stie ce are de facut! Ne auzim pentru urmatoarea croaziera!


Scris de Camelia Medrea (Tui Travel Center)

Draga Judit,multumesc MULT pentru promptitudine,oferta detaliata si suportul oferit in vanzarea croazierei pe Asia. Keep up the good work ! :)