Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE
SC Key Office SRL, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.croaziere.net si www.officetravel.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de rezervari on-line, fiind inregistrata sub Nr. 5885 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, Key Office SRL. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Key Office SRL. se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.croaziere.net si www.officetravel.ro, prin efectuarea de rezervari si achizitionarea de servicii  turistice in agentiile sale , prin completarea formularelor tip, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.
In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in caliatate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:
dreptul la informare (art.12)
dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
dreptul de opozitie (art.15);
dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Key Office. in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.
Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa nu fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.
Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa: SC Key Office SRL, str.Piata Unirii nr.12 ap.3 Cluj Napoca, Rumänien.
12
Scopul colectarii datelor
Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, Key Office SRL. le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:
pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;
pentru a va confirma serviciile pe care le-ati achizitionat  si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii (program de operare etc);
inscrierea in programele de fidelizare;
transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
informatii despre promotii prin posta si telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la prodúsele Key Office  sau ale firmelor partenere;
transmiterea datelor cu caracter personal partenerilor contractuali  pentru rezervari  sau pentru diverse programe de fidelizare

Key Office SRL. poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Key Office SRL si ale site-urilor  www.croaziere.net si www.officetravel.ro; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.
Atunci cind Key Office SRL este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.
515
Colectarea de date cu caracter personal
Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-urile www.croaziere.net si www.officetravel.ro implica:
efectuarea de rezervari on-line pe site-urile www.croaziere.net si www.officetravel.ro sau prin agentiile Office Travel, inscrierea in programul Club Captain, necesita furnizarea informatiilor solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-urile www.croaziere.net si www.officetravel.ro, prin formularele tip sau emiterea de bilete, in urmatoarele scopuri:
asigurarea serviciilor de transport achizitionate de dumneavoastra
facturarii serviciilor comandate de dumneavoastra;
efectuarii platii on-line;
asigurarii securitatii tranzactiei / platii on-line / carte de credit prin aplicarea de filtre antifraude;
inregistrarii dumneavoastra ca membru in programul de fidelizare Club Captain;

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigi/dispute privind fraudele, institutiilor abilitate.
561
Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime
Key Office SRL. poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:
realizarii de rapoarte / analize;
realizarii de informari in scopuri proprii;
publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de Key Office SRL