Vase de croaziera
Symphony of the Seas Detalii vas

Symphony of the Seas

Simphony of the Seas se va lansa in primavara anului 2018 si este sora geamana a navei Harmony of the Seas. Va fi cel mai mare vas de croaziera din lume, depasind in dimensiune chiar si pe sora ei din clasa Oasis, Allure of the Seas. Symphony of the Seas va oferi servicii de inalta calitate, in care...

Carnival Horizon Detalii vas

Carnival Horizon

Linia care uneste cerul cu marea a fost sursa inspiratiei pentru noua nava Carnival Cruise Line, Carnival Horizon, ce urmeaza sa fie lansata in martie, 2018. Nava, cea de-a doua din clasa "Vista", promite sa ofere o gama larga de activitati distractive, atat in zonele interioare, cat si si pe puntile...

AIDAblu Detalii vas

AIDAblu

Vasul a fost lansat in anul 2010 si este primul vas din clasa Sphinx al flotei de croaziera Aida Cruises, alaturi de vasele surri AIDAmar, AIDAstella si AIDAsol.

AIDAsol Detalii vas

AIDAsol

Vasul AIDAsol a fost lansat in anul 2011, si este al cincilea vad din clasa Sphinx al flotei Aida Cruises, alaturi de vasele surori AIDAmar, AIDAblu si AIDAstella.

AIDAmar Detalii vas

AIDAmar

Vasul a fost lansat in anul 2012 si este al saselea vas din clasa Sphinx al flotei Aida Cruises, alaturi de vasele surori AIDAblu, AIDAstella si AIDAsol.

AIDAstella Detalii vas

AIDAstella

AIDAspella a fost lansat in 2013, si este al saptelea si ultimul vas din clasa Sphinx al flotei Aida Cruises impreuna cu vasele surori AIDAblu, AIDAsol si AIDAmar.

AIDAprima Detalii vas

AIDAprima

Vasul a fost lansat in anul 2016, si este unul dintre noile vase ale flotei Aida Cruises, alaturi de AIDAperla.

AIDAperla Detalii vas

AIDAperla

Lansat in 2017, AIDAperla este al doilea cel mai nou vas, al liniei de croaziera Aida Cruises, alaturi de AIDAprima (2016). Este al 12 - lea vas construit, si de asemenea cel mai mare  vas al flotei de croaziera.

MS Roald Amundsen Detalii vas

MS Roald Amundsen

Vasul MS Roald Amundsen va fi lansat in 2018 si va fi unul din cele doua vase hibride care vor naviga prin propulsie electrica.

MSC Seaview Detalii vas

MSC Seaview

MSC Seaview este al doi-lea vas din din generatia "Seaside". MSC Seaview va aduce oaspeții și marea mai aproape, cu elemente speciale de design care va ajuta sa profitati din plin de temperaturile ridicate. Oaspeții vor putea să-și petreacă timpul în aer liber pentru a servi masa, pentru...