Croaziere All Included, de la 948 €/persoana - Celebrity Cruises

Bucura-te de promotia All Included la bordul vasului Celebrity Infinity, cu tarife de la 948 €/persoana!

Rezerva-ti o croaziera si imbarca-te intr-o calatorie de neuitat catre cele mai interesante destinatii din lume, iar cu ocazia acestei promotii beneficiezi de pachet de bauturi Classic, taxe pentru servicii la bord (bacsisuri) incluse si un pachet nelimitat de internet Wi-Fi.

Petrece-ti vacanta de vara din 2023 in destinatii minunate precum Grecia, Croatia, Turcia, Italia, Spania si Portugalia sau rezerva-ti vacanta Sarbatorilor de Iarna pentru a te bucura de spiritul festiv la bordul vasului Celebrity Infinity. Parcurgand unul dintre cele mai frumoase itinerarii europene, croaziera cu plecare din Barcelona in 21 decembrie 2023 (12 nopti) include perlele Insulelor Canare, Tenerife si Lanzarote, la care se adauga bijuteriile africane ale Marocului, Casablanca si Tanger.

ALL INCLUDED

Oferta All Included include 3 beneficii: pachet de bauturi Classic, taxe pentru servicii la bord (bacsisuri) incluse si un pachet nelimitat de internet Wi-Fi Basic. Toti oaspetii cazati in aceeasi cabina trebuie sa aleaga aceeasi optiune tarifara si acelasi pachet.

Pachetul de bauturi Classic include: bauturi non-alcoolice (bauturi racoritoare la dozator, sucuri si apa imbuteliata non-premium, specialitati premium de cafea si ceai) si bauturi alcoolice (bere, bauturi spirtoase, lichioruri, cocktailuri clasice, vin la pahar - al caror cost nu depaseste 10 $, 15% reducere la orice sticla de vin achizitionata).

Internetul Wi-Fi Basic ofera conexiune permanenta la retelele sociale, e-mail si web, permitand oaspetilor sa navigheze pe Internet si sa ramana in contact cu cei dragi pe tot parcursul croazierei.
 
 
Relaxati-va si simtiti-va ca acasa in cabinele de lux de la bordul Celebrity Infinity, care includ cabine Concierge Class si AquaClass de inspiratie SPA si savurati mese exclusiviste cu preparate culinare sanatoase la restaurantul Blu. Oaspetii de la The Retreat experimenteaza luxul suprem, care include acces exclusivist in restaurantul privat si lounge 24/7.
 
Termeni si conditii

Taxele hoteliere sunt cele pentru personalul care va deserveste in cabina, ospatari, asistenti si chelneri, in cuantumul si politicile stabilite de Celebrity Cruises.

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile, la momentul efectuarii rezervarii. Se aplica rezervarilor nou create si poate fi retrasa oricand fara nicio notificare prealabila.


Filtrare croaziere

Destinatie

Linia de croaziera

Vasul de croaziera

Port de imbarcare

Data plecarii

Nu au fost gasite croaziere.