Oferte Last Minute si Tarife Speciale - Norwegian Cruise Line

Vrei sa te imbarci cat mai repede pe un vas de croaziera si sa descoperi Mediterana de Est, Israel si Cipru? Acesta este momentul perfect!

Ofertele last minute se aplica croazierelor cu plecari din Atena, in lunile martie si aprilie, la bordul vasului Norwegian Jade. Itinerariile sunt atractive, cu opriri in destinatii cultural-istorice si pitoresti precum Istanbul, Efes, Mykonos, Santorini, Limassol, Ierusalim, Haifa si multe altele.

Toate tarifele sunt cu taxe portuare incluse.

Tarifele speciale se aplica croazierelor selectate pe vasele Norwegian Breakaway, Norwegian Dawn si Norwegian Star, in destinatii precum Scandinavia si Fiordurile Norvegiene, Mediterana de Vest si de Est si Insulele Britanice. Oricare ar fi destinatia ta de vis, la bordul unei nave Norwegian Cruise Line ai garantia unui sejur de neuitat!

Toate tarifele sunt cu taxe portuare incluse.

Norwegian Cruise Line ofera o experienta hibrida, combinand elementele traditionale cu cele inovatoare atat in termeni de facilitati cat si de ambianta. Navele Norwegian Cruise Line au numeroase spatii de luat masa, ce variaza de la bistro-uri frantuzesti la restaurante cu fripturi si baruri cu sushi. Aveti la dispozitie serviciul room service 24 din 24 de ore sau optiunea unei cine formale intr-un restaurant de specialitate.

In afara de zonele de servit masa, navele ofera si numeroase baruri si lounge-uri, unele dotate cu pian, productii muzicale celebre, numere de stand-up comedy cu invitati celebrii, trupe live, cantareti si discoteci cu DJ. Pentru relaxare puteti alege sa mergeti la spa, sa beneficiati de un tratament de acupunctura sau sa va tonifiati corpul la sala de fitness.

Norwegian Cruise Line este cunoscuta pentru revolutionarizarea experientei unei croaziere moderne prin intermediul conceptului “Freestyle Cruising”.

Imaginati-va croaziera exact asa cum o doriti: fara niciun program prestabilit de urmat, doar bucurandu-va de vacanta si de spontaneitatea momentului. Rasfatati-va papilele gustative intr-unul dintre multiplele restaurante de la bordul vaselor sau poate ca preferati sa savurati cina in timp ce vizionati si un spectacol? Relaxati-va intr-una dintre cele mai spatioase cabine din industria de croaziere inainte de a iesi de pe vas, la tarm pentru a explora porturile din itinerariul ales.

Termeni si conditii

Tarifele sunt de persoana, pe baza de ocupare dubla in cabine.

Cabinele SAILAWAY sunt alocate de linia de croaziera doar la momentul emiterii tichetelor, cu 7 zile inainte de croaziera. La momentul rezervarii nu se stie localizarea cabinei pe punte sau numarul ei.

Taxele portuare sunt incluse.

Oferta este limitata in functie de disponibilitatea cabinelor pentru plecarile selectate.



Filtrare croaziere

Destinatie

Linia de croaziera

Vasul de croaziera

Port de imbarcare

Data plecarii

Nu au fost gasite croaziere.