Croaziere in Caraibe de la 1151 €/persoana - Royal Caribbean

Profitati de aceasta promotie si rezervati una dintre croazierele selectate din 2024 la bordul incredibilului vas Icon of the Seas, cu tarife garantate incepand de la 1151 €/persoana. 

Bucurati-va de plajele si peisajele minunate, de traditiile si cultura insulelor caraibiene precum St. Kitts, St. Thomas, St. Maarten sau de insula privata Royal Caribbean din Bahamas – Perfect Day at Cococay! Explorati, de asemenea, coasta atlantica a Mexicului si Hondurasului!

Strangeti-va impreuna pentru muzica live non-stop, spectacole de stand-up si baruri noi la fiecare pas. Fie ca este vorba de o iesire nocturna in doi sau de un bar pentru intreaga echipa, noul Icon of the Seas atinge fiecare nota - de la cover-uri rock pline de ritm si energie pana la clasicele piese de pian. Incercati o experienta noua la Dueling Pianos, primul local de acest fel in flota Royal. Bucurati-va de cocktailuri cu infuzie de cafea de la Rye & Bean si de mixologie la Overlook Lounge. Fiecare seara merita o runda de aplauze, iar dvs. sunteti invitatii speciali. 

Cu peste 40 de moduri de a servi o bautura si de a lua masa, plus spectaculoasele reprezentatii pe gheata, pe scena, in aer si in apa – o intalnire de seara este cu mult mai mult decat o cina si un spectacol. Plimbati-va sub cerul instelat in Central Park® si sarbatoriti momente in doi cu un pahar de sampanie la Bubbles.

Fiecare seara este castigatoare pe noul Icon of the Seas. Incercati o runda de darts sau faceti echipa pentru a ajunge in fruntea topurilor pe scena de karaoke. Adunati puncte impreuna la un joc de biliard, la fotbal de masa sau acceptati provocarea cu aripioare la Playmakers Sports Bar & Arcade. 

Termeni si conditii

Taxele de servicii la bord (bacsisurile) nu sunt incluse in tarife.

Toate tarifele sunt per persoana, bazate pe ocupare dubla in cabina.

Oferta este limitata in functie de disponibilitatea cabinelor pentru plecarile selectate.



Filtrare croaziere

Destinatie

Linia de croaziera

Vasul de croaziera

Port de imbarcare

Data plecarii

Nu au fost gasite croaziere.