FLY & CRUISE - Croaziere Cu Zbor Inclus Din Bucuresti!

Bucurati-va vara aceasta de un itinerar fantastic in Mediterana de Est cu preturi incepand de la 899 €, la bordul vasului MSC Splendida si cu imbarcare din Istanbul.

In plus, beneficiati si de zbor inclus din Bucuresti cu compania aeriana Turkish Airlines, iar transferul de la aeroport la portul de imbarcare este inclus in pachetul Fly & Cruise.

Mediterana de Est este una dintre cele mai populare destinatii din Europa, iar amestecul de obiective cultural-istorice si plaje cu nisip fin pe care le veti gasi aici va garanteaza un sejur perfect. Este genul de evadare potrivita pentru oricine, indiferent de varsta, de la copii pana la adultii impatimiti de istorie si farmecul mediteranean.

Pietrele de temelie pentru itinerariile din Mediterana de Est sunt reprezentate de orasele Istanbul, Atena (deservita de portul Piraeus), insulele grecesti pe care veti avea ocazia sa le explorati (Corfu, Mykonos, Santorini), atractivele orase Efes si Kusadasi din Turcia, dar si orase precum Bari sau Trieste din Italia.

La bordul MSC Splendida veti naviga intr-un lux elegant si o sa aveti parte de muzica live, o varietatea extraordinara de baruri si restaurante cu tematici diferite, avand multe optiuni gourmet de explorat. Incheiati noaptea cu un spectacol la The Strand Theatre, o seara la Royal Palm Casino sau dansand in Club 33 Disco.

Exista, de asemenea, o gama larga de facilitati sportive, inclusiv patru piscine, o pista de jogging, teren de squash si sala de sport ultramoderna.

Dupa efort, va puteti relaxa in centrul MSC Aurea Spa va puteti rasfata cu masaje balineze relaxante, talasoterapie, tratamente avansate de infrumusetare, baie turceasca, sauna, jacuzzi si solar.

Termeni si conditii

Oferta este limitata in functie de disponibilitatea cabinelor pentru plecarile selectate.

In caz de anulare, la biletul de avion penalizarea este de 100%, iar croaziera se supune conditiilor de anulare obisnuite.

Croaziera cu zbor inclus nu se poate reprograma.



Filtrare croaziere

Destinatie

Linia de croaziera

Vasul de croaziera

Port de imbarcare

Data plecarii

Nu au fost gasite croaziere.