Croaziera in Orientul Mijlociu de la 820 €/persoana - Norwegian Cruise Line

Daca ti-ai dorit dintotdeauna sa explorezi frumusetea Orientului Mijlociu, acesta este momentul ideal sa profiti de tarifele speciale cu taxe portuare incluse si sa te imbarci la bordul vasului Norvegian Dawn pentru a-ti incepe aventura mult asteptata!

Itinerariile sunt atractive si cuprind opriri in destinatii precum:

Dubai, celebrul oras renumit pentru arhitectura sa moderna, mall-urile de lux, plajele si viata de noapte vibranta.
Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, o destinatie moderna si sofisticata, cu o gama larga de atractii turistice, precum muzee, moschei si parcuri tematice.
Sir Bani Yas, o insula privata situatia in mijlocul Golfului Persic, unde va puteti bucura de safari-uri, plaja si sporturi acvatice.
Manama, capitala Bahrain-ului, un oras cu o cultura bogata renumit pentru atractii turistice cum ar fi Marea Moschee Al-Fateh si Bahrain National Museum.
Dammam, un important oras din Arabia Saudita, cu numeroase muzee, parcuri de distractii si diverse atractii turistice.
Doha, frumoasa capitala a Qatarului, cu o arhitectura moderna, piete traditionale, plaje spectaculoase si muzee.

Norwegian Cruise Line combina elemente traditionale cu cele inovatoare pentru a oferi o experienta hibrida unica, atat in ceea ce priveste facilitatile, cat si ambianta. Cu o gama larga de optiuni de luat masa, de la bistro-uri frantuzesti la restaurante cu fripturi si baruri cu sushi, Norwegian Cruise Line va ofera o varietate de optiuni culinare. Serviciul de room service este disponibil 24 de ore, iar pentru o experienta culinara deosebita, puteti opta pentru o cina formala intr-un restaurant de specialitate.

Pe langa restaurante, nava Norwegian Dawn ofera si o serie de baruri si lounge-uri, unele dintre ele cu pian, productii muzicale celebre, numere de stand-up comedy cu invitati celebri, trupe live si diversi artisti. Pentru cei care doresc sa se relaxeze, exista optiuni de spa, tratamente de acupunctura si o sala de fitness.

Termeni si conditii

Tarifele sunt de persoana, in cabina cu ocupatie dubla.

Taxele portuare sunt incluse.

Oferta este limitata in functie de disponibilitatea cabinelor pentru plecarile selectate.



Filtrare croaziere

Destinatie

Linia de croaziera

Vasul de croaziera

Port de imbarcare

Data plecarii

Nu au fost gasite croaziere.