Promotia Catch of the Week - MSC Cruises

Aceasta noua promotie iti ofera posibilitatea de a rezerva croaziere pentru segmente de Grand Voyage si Repozitionari la preturi de neratat!
Oferta este valabila pana la data de 30 martie.

Destinatii

Fie ca vrei o croaziera de repozitionare cu plecare din America de Sud, America de Nord, Orientul Mijlociu, Africa de Sud sau sa descoperi frumusetea Europei de Nord la bordul unui vas pentru cateva zile, oferta Catch of the Week iti va satisface dorintele oricare ar fi acestea!

Faceti-va croaziera si mai speciala

Conduse de ghizi experimentati pentru a va imbogati experienta si pentru a oferi o perspectiva unica asupra fiecarei culturi, excursiile optionale sunt modalitatea perfecta de a descoperi unele dintre cele mai interesante locuri de pe planeta.

Meniuri tematice la cele mai inalte standarde

Deliciile de la bord includ preparate culinare inspirate de noile destinatii pe care le vizitati in fiecare zi. Imbogatiti-va experienta gastronomica de la bord cu meniuri tematice complete care se schimba in fiecare seara pentru a scoate in evidenta traditiile culinare din tari si regiuni din intreaga lume, cum ar fi cea mediteraneana, araba, franceza, spaniola, braziliana, vietnameza, japoneza, turca si multe altele.

Bucurati-va de experiente noi la bordul vaselor MSC Cruises

Veti gasi divertisment nelimitat la bordul navei voastre, avand ocazia sa practicati diverse sporturi precum tenis, sa jucati bowling cu prietenii, sa realizati diverse activitati creative, cum ar fi arte si mestesuguri, pictura si origami. De asemenea, puteti participa la cursuri de dans sau discutii interesante despre urmatorul port de escala.

Seara, bucurati-va de spectacole in stil Broadway. Lasati-va patrunsi de muzica distinctiva a tarilor pe care le vizitati, cum ar fi tangoul din Argentina, axé, samba si forró din Brazilia, muzica caraibiana si multe altele, cu artisti veniti din peste 35 de tari, fiecare dintre ei demonstrandu-si talentul si abilitatile.

Relaxati-va la bord

Veti avea parte de timp liber si facilitati pentru a va relaxa datorita SPA-ului balinez sau sa va mentineti in forma datorita unei game largi de facilitati sportive si de fitness cu vederi fabuloase la mare.

Centrul spa MSC Aurea se mandreste cu un interior exotic din piatra naturala, lemn pretios si mozaicuri bogate. Este dotat cu suite de tratament speciale si de masaj.

Termeni si conditii

Oferta este valabila in perioada 20 martie - 30 martie 2023.

Taxele portuare sunt incluse in pret.

Modificarile de nume nu sunt permise si vor fi considerate anulare cu penalizare de 100%.

Rezervarile optionale expira in aceeasi zi in care sunt facute. Fara o confirmare ferma acestea nu pot sa fie prelungite.

Reprogramarea croazierei nu este posibila.

Promotia nu este retroactiva si nu poate fi combinata cu alte promotii, in afara de beneficiile MSC Voyagers Club.

Oferta este limitata in functie de disponibilitatea cabinelor pentru plecarile selectate.

 

 

 



Filtrare croaziere

Destinatie

Linia de croaziera

Vasul de croaziera

Port de imbarcare

Data plecarii

Nu au fost gasite croaziere.