Top 10 croaziere cu preturi incepand de la 499 €/persoana - Holland America Line

Profita de cele mai avantajoase tarife ale saptamanii la croazierele Holland America Line cu preturi incepand de la 499 €/persoana!

Rezerva-ti una dintre croazierele selectate din cadrul acestei promotii pana la data de 5 aprilie si imbarca-te intr-o calatorie de neuitat spre Europa de Nord sau Marea Mediterana!

Croaziere in Europa de Nord

Croazierele din Europa de Nord se desfasoara prin peisaje de vis care au inspirat artisti si poeti de-a lungul secolelor. Itinerariile imbina locatii rar explorate cu porturi marcante si innoptari in orase atragatoare, cum ar fi Copenhaga, Reykjavik si multe altele. Aveti ocazia sa alegeti de la calatorii convenabile dus-intors de scurta durata pana la croaziere mai lungi.

Navigati pe langa varfuri montane pline de zapada si pasuni magice intr-o croaziera in fiordurile unice ale Norvegiei. Vizitati vulcanii, gheizerele, cascadele Islandei si bucurati-va de izvoarele termale naturale. Vedeti lucrarile renumite ale lui Van Gogh in Amsterdam. Vizitati castele si ruinele pline de istorie din Insulele Britanice. Te invitam sa descoperi aceasta regiune fascinanta in cel mai bun mod posibil - intr-o croaziera in Europa de Nord la bordul unui vas Holland America Line.

Croaziere in Mediterana de Vest si de Est

Intr-o croaziera in Marea Mediterana puteti sa va bucurati atat de locuri pline de istorie unde s-au nascut glorii stravechi, cat si de destinatii moderne extraordinare. De la legendarul Colosseum din Roma, fascinantele insule grecesti, farmecul obiectivelor cultural-istorice din Israel pana la Barcelona, orasul modern plin de arta si arhitectura impresionanta, croazierele mediteraneene va vor purta spre toate locurile la care ati visat.

Fiecare zi este plina de peisaje emblematice, plaje cu nisip fin si orase de coasta pitoresti, fructe de mare proaspete si vinuri incredibile. Imbarcati-va intr-o croaziera dus-intors de 7 zile in Italia sau optati pentru o calatorie mai lunga. Indiferent daca alegeti sa explorati Grecia, Italia, Spania, Franta  sau Israel, o croaziera in Marea Mediterana este cea mai buna modalitate de a experimenta tot ceea ce are de oferit aceasta destinatie uluitoare.

Viata la bord

Aceasta promotie se aplica pentru navele de croaziera Rotterdam, Nieuw Statendam, Oosterdam si Zuiderdam.

Indiferent daca vreti sa invatati sa gatiti un preparat traditional, sa descoperiti obiceiurile locale ale destinatiilor pe care le vizitati, sa va antrenati in centrul de fitness, sa cititi o carte la Explorations Café sau sa va relaxati la centrul de SPA, puteti fi siguri ca exista intotdeauna activitati de facut la bordul navelor Holland America Line.

Bucurati-va de divertismentul exceptional de la Music Walk, un program exclusiv de spectacole. De la muzica plina de emotie din Memphis si cele mai legendare piese rock, pana la muzica intima de pian, veti gasi ceva care o sa va incante in fiecare seara.

Conduse de o echipa de bucatari de talie mondiala, restaurantele de la bord va vor satisface toate poftele. Alegeti dintr-o gama larga de preparate - de la feluri de mancare clasice, cum ar fi steak, pana la aromele asiatice ale restaurantului Tamarind si meniurile rafinate ale Pinnacle Grill.

Termeni si conditii

Oferta este valabila pana la data de 5 aprilie 2023.

Taxele portuare sunt incluse in pret.

Oferta este limitata in functie de disponibilitatea cabinelor pentru plecarile selectate.



Filtrare croaziere

Destinatie

Linia de croaziera

Vasul de croaziera

Port de imbarcare

Data plecarii

Nu au fost gasite croaziere.