Tarife speciale de la 522 €/persoana - Norwegian Cruise Line

Faceti din dorintele dumneavoastra de vacanta in 2023 realitate cu aceste tarife speciale de la 522 €/persoana la croazierele Norwegian Cruise Line. 

Indiferent daca doriti sa vedeti balenele cu cocoasa in Alaska, sa va plimbati printre ruinele antice din Grecia sau descoperiti farmecul Americii de Sud, acum aveti parte de tarife extrem de avantajoase cu taxe portuare incluse si reducere la croazierele selectate.

Norwegian Cruise Line ofera o experienta hibrida, combinand elementele traditionale cu cele inovatoare atat in termeni de facilitati cat si de ambianta. Navele Norwegian Cruise Line au numeroase spatii de luat masa, ce variaza de la bistro-uri frantuzesti la restaurante cu fripturi si baruri cu sushi. Aveti la dispozitie serviciul room service 24 din 24 de ore sau optiunea unei cine formale intr-un restaurant de specialitate.

In afara de zonele de servit masa, navele ofera si numeroase baruri si lounge-uri, unele dotate cu pian, productii muzicale celebre, numere de stand-up comedy cu invitati celebrii, trupe live, cantareti si discoteci cu DJ. Pentru relaxare puteti alege sa mergeti la spa, sa beneficiati de un tratament de acupunctura sau sa va tonifiati corpul la sala de fitness.

Norwegian Cruise Line este cunoscuta pentru revolutionarizarea experientei unei croaziere moderne prin intermediul conceptului “Freestyle Cruising”.

Imaginati-va croaziera exact asa cum o doriti: fara niciun program prestabilit de urmat, doar bucurandu-va de vacanta si de spontaneitatea momentului. Rasfatati-va papilele gustative intr-unul dintre multiplele restaurante de la bordul vaselor sau poate ca preferati sa savurati cina in timp ce vizionati si un spectacol? Relaxati-va intr-una dintre cele mai spatioase cabine din industria de croaziere inainte de a iesi de pe vas, la tarm pentru a explora porturile din itinerariul ales.

In plus, bucurati-va de cea mai buna valoare pe mare cu oferta
Free At Sea, care include bauturi all-inclusive, mese de specialitate, credit pentru excursii, internet gratuit si va puteti aduce intreaga familie, deoarece pentru al 3-lea si al 4-lea oaspete trebuie platite doar taxele portuare.

 Tarifele de upgrade pentru Free at Sea difera in functie de durata croazierei:
 
3-5 nopti - upgrade pentru 99 €/persoana 
6-8 nopti - upgrade pentru 149 €/persoana
9-11 nopti - upgrade pentru 199 €/persoana
12-14 nopti - upgrade pentru 249 €/persoana
15-17 nopti - upgrade pentru 299 €/persoana
18+ nopti - upgrade pentru 349 €/persoana

Termeni si conditii

Tarifele sunt de persoana, in cabina cu ocupatie dubla.

Taxele portuare sunt incluse.

Oferta este limitata in functie de disponibilitatea cabinelor pentru plecarile selectate.Filtrare croaziere

Destinatie

Linia de croaziera

Vasul de croaziera

Port de imbarcare

Data plecarii

Pretul croazierei

Stabileste intervalul de pret:

Croaziera 2023 - Orientul Mijlociu (Dubai) - Norwegian Cruise Line - Norwegian Dawn - 7 nopti

Croaziere Norwegian Cruise Line
Incepand de la 522 € Detalii
Plecare din: Dubai, Emiratele Arabe Unite
Vas: Norwegian Dawn
Porturi: Bahrain, Bahrain - Dubai, Emiratele Arabe Unite - Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite - Doha, Qatar - Sir Bani Yas, Emiratele Unite Arabe - Dammam, Arabia Saudita
Plecari in 2023: 13 Dec, 27 Dec

Croaziera 2023 - Canada (Boston) - Norwegian Cruise Line - Norwegian Pearl - 7 nopti

Croaziere Norwegian Cruise Line
Incepand de la 667 € Detalii
Plecare din: Boston, Massachusetts
Vas: Norwegian Pearl
Porturi: Boston, Massachusetts - Charlottetown, Canada - Halifax, Canada - Orasul Quebec, Canada - Saguenay, Canada - Bar Harbor, ME - Sydney, Nova Scotia
Plecari in 2023: 29 Sep

Croaziera 2023 - America de Sud (Rio de Janeiro) - Norwegian Cruise Line - Norwegian Star - 10 nopti

Croaziere Norwegian Cruise Line
Incepand de la 716 € Detalii
Plecare din: Rio de Janeiro, Brazilia
Vas: Norwegian Star
Porturi: Buenos Aires, Argentina - Ilha Grande, Brazilia - Ilhabela, Brazilia - Montevideo, Uruguay - Punta del Este, Uruguay - Rio de Janeiro, Brazilia - Rio Grande, Brazilia - Sao Paolo (Santos), Brazilia - Porto Belo, Brazilia - Buzios, Brazilia
Plecari in 2023: 12 Dec