Noul vas Norwegian Aqua - tarife de la 908 €/persoana

Norwegian Cruise Line a dezvaluit evolutia clasei Prima cu nava Norwegian Aqua, prima din noua clasa extinsa Prima Plus, care va fi lansata in aprilie 2025.


Incepand de astazi, aveti ocazia de a rezerva primele croaziere ale navei Norwegian Aqua catre Caraibe, cu itinerarii de la patru pana la sapte nopti.
 

Imbarcati-va din New York, Port Canaveral sau Miami si bucurati-va de destinatii tropicale cu o gama diversa de itinerarii din care sa alegeti. Inotati in apele stralucitoare ale Republicii Dominicane, explorati comorile naturale ale Insulei St. Thomas sau relaxati-va pe plajele cu nisip roz din Bermuda. In plus, aveti suficient timp sa va bucurati de experiente uimitoare atat pe uscat, cat si la bord.

Norwegian Aqua va stabili noi standarde si va oferi experiente inovatoare pentru oaspeti, cu o crestere totala de 10 la suta a dimensiunii si capacitatii fata de navele surori ale sale. Cu o lungime de 321 metri, o greutate bruta de 156.300 de tone si capacitate de cazare pentru 3.571 de oaspeti la dubla ocupare, Norwegian Aqua va oferi mai mult spatiu in aer liber si cel mai mare numar de personal dintre toate navele de croaziera.

"Norwegian Aqua este o adevarata dovada a fuziunii a ceea ce reprezinta viitorul brandului nostru, fiind prima nava din clasa Prima Plus, si a angajamentului nostru de a impinge limitele in experientele orientate catre oaspeti" a declarat David J. Herrera, presedintele Norwegian Cruise Line. "Numele a fost ales atat in onoarea frumoaselor nuante de albastru din ocean, cat si a legaturii noastre cu marea. Norwegian Aqua va oferi oferte noi, elevate si captivante care inca o data vor evidentia NCL ca inovator in industrie si ca un contribuitor-cheie la o noua era a croazierelor."

Norwegian Aqua va avea un design vibrant si colorat pe exteriorul navei, realizat de prima artista de renume cu care colaboreaza Norwegian Cruise Line, Allison Hueman. Renumita mondial pentru arta sa stradala si colaborarile cu branduri globale, inclusiv Nike, L'Oreal si Google, stilul distinctiv al lui Hueman este o combinatie de realism cu elemente abstracte. Designul Norwegian Aqua, intitulat "Where the Sky Meets the Sea", este curatoriat de Goldman Global Arts si evoca mitologia moderna prin amestecuri colorate de reprezentari abstracte si figurative ale marii si cerului, guvernate de zeitati antice.

"Sunt onorata sa stiu ca opera mea de arta va strabate marile si va atinge diferite parti ale lumii," a declarat Allison Hueman, artist multidisciplinar filipino-american. "Este incredibil de special pentru mine sa colaborez cu un brand care crede in conexiunea magica dintre arta si explorare."

Termeni si conditii

Toate tarifele sunt per persoana, bazate pe ocupare dubla in cabina.

Oferta este limitata in functie de disponibilitatea cabinelor pentru plecarile selectate.Filtrare croaziere

Destinatie

Linia de croaziera

Vasul de croaziera

Port de imbarcare

Data plecarii

Nu au fost gasite croaziere.