Croaziera 2019 - Australia si Noua Zeelanda (Sydney) - Royal Caribbean Cruise Line - Ovation of the Seas - 12 nopti

Meniu

Ovation of the Seas

Minuneaza-te privind cel mai nou si cel de-al trilea vas din clasa Quantum, Ovation of the Seas. Beneficiind de aceleasi spatii si tehnologii uimitoare ca surorile sale Quantm of the Seas si Anthem of the Seas, acest vas continua sa duca experienta unei croaziere la nivel si mai inalt. Avand lansarea in anul 2016, Ovation of the Seas le va oferi pasagerilor sai o varietate de activitati, distractie si restaurante.
 
 
 • Greutate

  168.666 tone

 • Capacitate

  4180 pasageri

 • Lungime

  339 m

 • Latime

  41 m

 • An constructie

  2016

 • Echipaj

  1300 persoane

 • Constructor

  Meyer Werft, Germania

Catalogare (stele):

****

Pescaj:

8.5 m

Total cabine:

2090

Supr. cabinelor (mp):

9.4 mp - 74.3 mp

Tensiune electrica (V):

110 si 220

Punti accesibile:

16

Numar Piscine:

3

Numar Jacuzzi-uri:

4

Numar Lifturi:

16

Moneda utilizata:

$

Puntea 16

Puntea 16

Pe puntea 16 se vor regasi Vitality Spa and Fitness Center, Capsula North Stas, Zona sport Seaplex, Simulatorul de parasutism Rip Cord si Simulatorul de surf Flowrider.

Simulatorul de surf Flowrider

Este o zona special dedicata iubitorilor de surf, unde se organizeaza lectii de surf pentru incepatori precum si activitati de surf pentru utilizatorii mai experimentati. Totul este supravegheat de personal sportiv.

Simulatorul de parasutism Rip Cord

Rip Cord este un simulator de zbor in interior. Este format dintr-un tunel de vant vertical care permite experienta zborului (cadere libera) fara o parasuta. Copiii sub 18 ani au nevoie de acordul parintilor. Sunt necesare rezervari care se pot face si on-line. Se asigura echipamentul.

Zona de sport Seaplex

SeaPlex este zona de sport interioara amenjata cu tavan cu geamuri, cu activitati distractive pentru familii cu copii. Se poate utiliza de catre practicantii de baskteball, volleyball, tennis, football si ping-pong. Zilnic se organizeaza competitii de grup. Exista [ cabina pentru DJ si terenul de sport se poate trensforma in ring de dans. Noaptea se transforma in loc de mers cu rolele si discoteca.

Capsula North Star

Pasiti in capsula North star si veti fi ridicati lent deasupra nivelului marii 90 de metri de unde puteti admra oceanul, vasul si destinatiile vizitate.

Vitality Spa & Fitness Center

Vitality Spa & Fitness Center este un complex de wellness dispus pe 2 nivele, ce va ofera o gama larga de tratamente de relaxare si intretinere, de la masaje reflexo, la oxigenarea faciala si detoxifierea cu ajutorul algelor marine, la procedurile exotice precum terapia cu pietre Chakra. Consultantii calificati vor stabili cu dumneavostra programe pentru a va revitaliza, reimprospata si a va reincarca cu energie. Sala fitness are geamuri panoramice si echipamente de ultima generatie, iar dimineata si dupa-amiaza sunt programate seminarii de sanatate si wellness.


Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Iancu Carmen Mariana
Iancu Carmen Mariana

A fost mai mult decat am visat,a fost rasfat maxim! Totul a fost la superlativ incununat si de faptul ca am intalnit multi ramani in echipaj foarte profesionisti , o surpriza extrem de placuta! Multumim...

Citeste mai departe »
Scris de Liviu si Iulia
Liviu si Iulia

Allure of the Seas este o aventura si o experienta in sine, pe care o recomand cu caldura oricui isi doreste emotii si cunostinte turistice, culturale si spirituale. Locatii exotice vizitate, cazare si...

Citeste mai departe »
Scris de Fratila Schipor Magda
Fratila Schipor Magda

 Sarut mana doamna Daniela, Va trimit atasat un mic set de poze de pe vaporul de croaziera Oasis of the Seas. Intamplator am trecut duminica si pe la standul dumneavoastra din cadrul targului...

Citeste mai departe »
Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii