Croaziera 2019 - Bahamas (Fort Lauderdale) - Royal Caribbean Cruise Line - Majesty of the Seas - 5 nopti

Meniu

Majesty of the Seas

Fii gata pentru noi aventuri la bordul vasului Majesty of the Seas cu croaziere inaugurale de trei si patru nopti din Port Canaveral, Florida incepand cu luna mai a anului 2016. Renovatul Majesty of the Seas va debuta cu o serie de noi caracteristici senzationale incluzand Voom - internet nelimitat cu viteza mare pentru toti, tobogane cu apa incitante si spectaculoasa experienta DreamWorks. Bucura-te de restaurantele de specialitate cum ar fi: Izumi pentru bucataria asiatica, Sabor Modern Mexican cu preparate traditionale mexicane si nu in ultimul rand intimul Chef's Table. Descopera noi moduri de a afla ce inseamna aventura pentru tine. Doar cu royal Caribbean.
 
 
 
 • Greutate

  73.941 tone

 • Capacitate

  2380 pasageri

 • Lungime

  268.2 m

 • Latime

  32.3 m

 • An constructie

  1992

 • Echipaj

  827 persoane

 • Constructor

  Chantiers de l'Atlantique, Franta

 • Viteza

  18 noduri

Catalogare (stele):

**+

Cost constructie:

300.000.000 $

Inregistrat in:

Bahamas

Pescaj:

7.6 m

Total cabine:

1190

Supr. cabinelor (mp):

11 mp - 62.2 mp

Tensiune electrica (V):

110

Punti accesibile:

11

Numar Piscine:

2

Numar Jacuzzi-uri:

2

Numar Lifturi:

11

Moneda utilizata:

$

Puntea 12

Puntea 12

Pe puntea 12 se vor regasi peretele de catarare, Viking Crown Lounge, pista de alergare, Barul Mast si statia pentru bauturi, Restaurantul Johnny Rocket's si Restaurantul Compass Deli

Restaurantul Compass Deli

Restaurantul Compass Deli cu o capacitate de 52 de locuri este un restaurant cu autoservire deschis intre 11:30 si 18:30 unde puteti savura preparate proaspete pentru o gustare delicioasa.

Restaurantul Johnny Rocket's

In acest restaurant se auna toata familia pentru a savura un hamburger traditional cu cartofi prajiti intr-un decor autentic anilor '50. Meniul include preparate americane si fiecare masa are tonomat propriu.

Mast bar si statia de bauturi

Barul Mast ofera bauturi racoritoare naturale foarte proaspete in timp ce statia de bauturi ofera distribuitoare automate de Coca Cola.

Pista de alergare

Pasagerii care vor sa se mentina in forma au pista de alergare la dispozitie.

Viking Crown Lounge

Cocotat deasupra marii, Viking Crown Lounge este semnatura arhitecturala a flotei avand vedere panoramica. Acest salon confortabil ofera privelisti spectaculoase pe timpul zilei si se transforma intr-un club de noapte plin de viata pe timpul noptii.

Peretele de catarare

Peretele de catarare va ofera o panorama incredibila. Convingeti-va familia sau provocato-va prietenii pentru a vedea cine ajunge primul in varf. Peretele de catarere poate fi urcat pe ambele parti in sesiuni de 30 de minute, principiul de baza fiind: primul venit, primul servit. Veti primi tot echipamentul - incaltaminte, casca si hamuri, trebuie doar sa participati cu simtul dumneavoastra de aventura. Limita de varsta este de 6 ani iar copii cu varsta intre 6 si 12 ani trebuie supravegheat de un adult in orice moment. Zilnic se organizeaza competitii de catarare.


Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Alexandra Damaroiu
Alexandra Damaroiu

Buna ziua,   Va multumim frumos pentru email.   A fost o experienta minunata, din orice punct de vedere. Traseul a fost foarte frumos, iar serviciile ireprosabile :).Orice am experimentat a fost...

Citeste mai departe »
Scris de Familia Bolocan
Familia Bolocan

Am ajuns cu bine acasa.   Croaziera a fost reusita . Nu am avut incidente neplacute. Vasul de croaziera este f. frumos iar echipajul deosebit de atent incepand de la capitan, care era permanent...

Citeste mai departe »
Scris de Familia Dragos
Familia Dragos

Buna ziua , In sfarsit putin timp sa va scriu  . Da ,am avut o calatorie frumoasa ,vasul  este unul de talie medie sa zic asa ,a fost perfecta pozitionarea cabinelor fata de toate punctele de...

Citeste mai departe »
Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii