Croaziera 2019 - Bahamas (Fort Lauderdale) - Royal Caribbean Cruise Line - Majesty of the Seas - 5 nopti

Meniu

Majesty of the Seas

Fii gata pentru noi aventuri la bordul vasului Majesty of the Seas cu croaziere inaugurale de trei si patru nopti din Port Canaveral, Florida incepand cu luna mai a anului 2016. Renovatul Majesty of the Seas va debuta cu o serie de noi caracteristici senzationale incluzand Voom - internet nelimitat cu viteza mare pentru toti, tobogane cu apa incitante si spectaculoasa experienta DreamWorks. Bucura-te de restaurantele de specialitate cum ar fi: Izumi pentru bucataria asiatica, Sabor Modern Mexican cu preparate traditionale mexicane si nu in ultimul rand intimul Chef's Table. Descopera noi moduri de a afla ce inseamna aventura pentru tine. Doar cu royal Caribbean.
 
 
 
 • Greutate

  73.941 tone

 • Capacitate

  2380 pasageri

 • Lungime

  268.2 m

 • Latime

  32.3 m

 • An constructie

  1992

 • Echipaj

  827 persoane

 • Constructor

  Chantiers de l'Atlantique, Franta

 • Viteza

  18 noduri

Catalogare (stele):

**+

Cost constructie:

300.000.000 $

Inregistrat in:

Bahamas

Pescaj:

7.6 m

Total cabine:

1190

Supr. cabinelor (mp):

11 mp - 62.2 mp

Tensiune electrica (V):

110

Punti accesibile:

11

Numar Piscine:

2

Numar Jacuzzi-uri:

2

Numar Lifturi:

11

Moneda utilizata:

$

Puntea 12

Puntea 12

Pe puntea 12 se vor regasi peretele de catarare, Viking Crown Lounge, pista de alergare, Barul Mast si statia pentru bauturi, Restaurantul Johnny Rocket's si Restaurantul Compass Deli

Restaurantul Compass Deli

Restaurantul Compass Deli cu o capacitate de 52 de locuri este un restaurant cu autoservire deschis intre 11:30 si 18:30 unde puteti savura preparate proaspete pentru o gustare delicioasa.

Restaurantul Johnny Rocket's

In acest restaurant se auna toata familia pentru a savura un hamburger traditional cu cartofi prajiti intr-un decor autentic anilor '50. Meniul include preparate americane si fiecare masa are tonomat propriu.

Mast bar si statia de bauturi

Barul Mast ofera bauturi racoritoare naturale foarte proaspete in timp ce statia de bauturi ofera distribuitoare automate de Coca Cola.

Pista de alergare

Pasagerii care vor sa se mentina in forma au pista de alergare la dispozitie.

Viking Crown Lounge

Cocotat deasupra marii, Viking Crown Lounge este semnatura arhitecturala a flotei avand vedere panoramica. Acest salon confortabil ofera privelisti spectaculoase pe timpul zilei si se transforma intr-un club de noapte plin de viata pe timpul noptii.

Peretele de catarare

Peretele de catarare va ofera o panorama incredibila. Convingeti-va familia sau provocato-va prietenii pentru a vedea cine ajunge primul in varf. Peretele de catarere poate fi urcat pe ambele parti in sesiuni de 30 de minute, principiul de baza fiind: primul venit, primul servit. Veti primi tot echipamentul - incaltaminte, casca si hamuri, trebuie doar sa participati cu simtul dumneavoastra de aventura. Limita de varsta este de 6 ani iar copii cu varsta intre 6 si 12 ani trebuie supravegheat de un adult in orice moment. Zilnic se organizeaza competitii de catarare.


Oferta speciala valabila in limita locurilor disponibile!

Doar pentru plecarea din 11 Noiembrie 2019, tarifele sunt: 

 - cabina interioara garantata cat. ZI - 180 €/persoana in cabina dubla

 - cabina exterioara cu geam cat. YO - 225 €/persoana in cabina dubla

Tarifele nu includ taxele portuare - 92 €/persoana; taxele guvernamentale - 125 €/persoana si bacsisul de 67 €/persoana

Pentru rezervari sau alte detalii suplimentare va rugam sa ne contactati pe e-mail sau telefonic.

Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Liviu si Iulia
Liviu si Iulia

Allure of the Seas este o aventura si o experienta in sine, pe care o recomand cu caldura oricui isi doreste emotii si cunostinte turistice, culturale si spirituale. Locatii exotice vizitate, cazare si...

Citeste mai departe »
Scris de Fratila Schipor Magda
Fratila Schipor Magda

 Sarut mana doamna Daniela, Va trimit atasat un mic set de poze de pe vaporul de croaziera Oasis of the Seas. Intamplator am trecut duminica si pe la standul dumneavoastra din cadrul targului...

Citeste mai departe »
Scris de Gabriela Ivan
Gabriela Ivan

Desi cu intarziere, tin sa va multumesc si pe aceasta cale pentru frumoasa vacanta pe care am avut-o cu ajutorul dvs. Acum, la doua sapatamani de la sosire, cand impresiile s-au mai asezat pot spune ca...

Citeste mai departe »
Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii