Croaziera 2019 - Bahamas (Port Canaveral) - Disney Cruise Line - Disney Dream - 4 nopti

Meniu

Disney Dream

Vasul Disney Dream este cel de-al treilea vas din flota liniei de croaziera Disney Cruise. Oferă 14 punti impresionante cu o lungime de 104 metri patrati și o latime maxima de 12 metri patrati, nava avand un tonaj de 130.000 tone. Pe acest vas se regăsesc 1250 de cabine, cu o capacitate de cazare de 4000 de pasageri, cu tot cu membrii echipajului. Bazându-se pe stilul clasic al primelor 2 nave, Disney Magic si Disney Wonder, vasul Disney Dream este un vas distins clasic, cu un design specific secolului 20. Asa cum era de asteptat de la linia de croaziera Disney, vasul a fost conceput pentru familiile cu copii combinandu-se stilul elegant cu facilitătile convenabile, dar și stropi de magie alături de industrie de croazieră in premieră, cum este spectaculosul AquaDuck.

 • Greutate

  129.690 tone

 • Capacitate

  2.500 pasageri

 • Lungime

  339.5 m

 • Latime

  36.8 m

 • An constructie

  2011

 • Echipaj

  1.458 persoane

 • Constructor

  Meyer Werft

 • Viteza

  22 noduri

Catalogare (stele):

****

Cost constructie:

600.000.000 €

Inregistrat in:

Bahamas

Pescaj:

7.9 m

Total cabine:

1.250

Supr. cabinelor (mp):

15.7 mp - 165.5 mp

Tensiune electrica (V):

110

Punti accesibile:

14

Numar Piscine:

3

Numar Jacuzzi-uri:

4

Numar Lifturi:

14

Moneda utilizata:

$

Puntea 3

Puntea 3

Puntea 3 are in alcatuire Teatrul Walt Disney, restaurantul Animator’s Palate, atriumul, galeria de magazine, receptia, barul Bon Voyage si restaurantul Royal Court.

Receptia si biroul de excursii optionale

Receptia este locul unde se tine evidenta pasagerilor, iar cei de aici se ocupa cu cazarea oaspetilor. Biroul de excursii optionale este locul unde se pot achizitiona excursiile optionale pentru porturile unde acosteaza vaporul. Aici pasagerii se pot informa de locurile care urmeaza sa le viziteze, astfel obtinand mai multe detalii pentru obiectivele turistice. Profesionistii de aici va pot recomanda cele mai frumoase tururi, va pot rezerva mesele la restaurantele cu specific si va pot ajuta cu orice informatie aveti nevoie.

Galeria de magazine

Duty-free-urile de pe acest vas sunt magazine unde se poate gasi marfa, incepand de la produse alimentare , bautura, trabucuri, suverniruri, pana la obiecte de imbracaminte, la preturi foarte avantajoase pentru toate buzunarele. Tot de aici se pot achizitiona jucarii si alte suveniruri direct de la magazinele Disney.

Restaurantul Animator’s Palate

Restaurant complementar cu meniu a la carte, de care copii se indragostesc imediat, intrucat aici isi fac aparita de-a lungul cinei personajele Disney jucause si imbracate colorat, mereu disponibile pentru distractie alaturi de cei mici.

Bon Voyage

Bon Voyage este un bar situat pe puntea 3, in marele atrium al vasului. Este locul potrivit pentru ca oaspetii sa se bucure de o bautura racoritoare inainte de cina. Bon Voyage ofera un refugiu sofisticat Art Deco special pentru relaxare.

Restaurantul Royal Court

Restaurantul Royal Court este unul dintre restaurantele principale care prezinta o tematica minunata. Decorul este inspirat din filmele Disney clasice, cum ar fi, Cenusareasa, Alba ca Zapada si cei sapte pitici, Frumoasa din Padurea Adormita, Frumoasa si Bestia. Restaurantul are meniuri de inspiratie franceza, potrivit bucatariei continentale pentru un rege sau regina.

Teatrul Walt Disney

Teatrul Walt Disney este unul dintre cele mai mari spatii de pe vas, care prezinta o performanta enorma in ceea ce priveste animatia Disney si este primul care face apel la filmele digitale 3D. Decorul este inspirat dupa covorul rosu si trofeele din aur de la Hollywood, in acest palat spectaculos predominand culorile rosu si auriu. Acest teatru este situat pe puntea 3 si puntea 4.


Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii