Croaziera 2019 - Bahamas (Port Canaveral) - Disney Cruise Line - Disney Dream - 4 nopti

Meniu

Disney Dream

Vasul Disney Dream este cel de-al treilea vas din flota liniei de croaziera Disney Cruise. Oferă 14 punti impresionante cu o lungime de 104 metri patrati și o latime maxima de 12 metri patrati, nava avand un tonaj de 130.000 tone. Pe acest vas se regăsesc 1250 de cabine, cu o capacitate de cazare de 4000 de pasageri, cu tot cu membrii echipajului. Bazându-se pe stilul clasic al primelor 2 nave, Disney Magic si Disney Wonder, vasul Disney Dream este un vas distins clasic, cu un design specific secolului 20. Asa cum era de asteptat de la linia de croaziera Disney, vasul a fost conceput pentru familiile cu copii combinandu-se stilul elegant cu facilitătile convenabile, dar și stropi de magie alături de industrie de croazieră in premieră, cum este spectaculosul AquaDuck.

 • Greutate

  129.690 tone

 • Capacitate

  2.500 pasageri

 • Lungime

  339.5 m

 • Latime

  36.8 m

 • An constructie

  2011

 • Echipaj

  1.458 persoane

 • Constructor

  Meyer Werft

 • Viteza

  22 noduri

Catalogare (stele):

****

Cost constructie:

600.000.000 €

Inregistrat in:

Bahamas

Pescaj:

7.9 m

Total cabine:

1.250

Supr. cabinelor (mp):

15.7 mp - 165.5 mp

Tensiune electrica (V):

110

Punti accesibile:

14

Numar Piscine:

3

Numar Jacuzzi-uri:

4

Numar Lifturi:

14

Moneda utilizata:

$

Puntea 4

Puntea 4

Puntea 4 are in alcatuire  teatrul Buena Vista, cafeneaua si galeria Vista, salonul D Lounge, The District, 687 lounge and bar, Pink bar, Evolution Night Club, pista de alergare, barul Preludes.

Barul Preludes

Situat in apropierea teatrului, aici pot fi servite diverse bauturi alcoolice si non-alcoolice, dar si bine cunoscutele snack-uri pe care copiii le adora. Toate bunatatile achitizionate din acest bar pot fi servite in sala de teatru, in timpul evenimentelor live.

Salonul D Lounge

Salonul D este un club de noapte sapatios, dedicat familiilor, care degaja o atmosfera casual, ce fac din acest spatiu un loc de intalnire perfect pentru intreaga familie si un loc grozav pentru a se bucura reciproc. Intreaga familie poate lua parte la jocuri, divertisment sau activitati menite sa se implice toti membrii familiei.

Galeria de fotografii

Magazinul de fotografie este un spatiul unde oaspetii pot vizualiza imaginile disponibile, fotografiile de studio si fotografiile si profesionale.

Cafeneaua Vista

Cafeneaua Vista este un bar/cafenea care serveste bauturi si gustari pe parcursul zilei, un loc perfect pentru persoanele care vor sa se bucure de cafea si produsele de patiserie, dimineata, dar si de un cocktail spectaculos inainte sau dupa cina.
Decorul sau este impodobit intr-un stil glamour Art Deco, care ofera posibilitatea de conectare wireless convenabil pentru navigarea pe internet.

Barul Skyline

Barul Skyline este un bar uimitor, fiind un loc de intalnire in continua schimbare, care sarbatoreste unele dintre cele mai faimoase orase din lume. Decorul sau este completat de semineul digital, lemnul cald, finisajul de metal lucios si cele 7 ecrane LCD.

Salonul 687

Salonul 687 este un salon modern sport, care in timpul zilei ofera jocuri de familie si activitati intr-un cadru confortabil, casual, iar dupa 9 seara locul se transforma intr-un refugiu pentru adultii care se pot bucura de bauturi, ca vin, bere sau mixte in intimitate. Ofera o atmosfera sofisticata, dar prietenoasa si primitoare cu detalii bogate, cum ar fi finisaje de lemn cald, un plafon de metal si tapiterie din piele. Este un loc unde oaspetii se pot relaxa la sfarsitul zilei.

Barul Pink

Barul Pink este un bar elegant unde se pot servi cocktail-uri, inspirate de cele mai bune Champagne din Franta, iar acest loc de desfasurare ii face pe oaspeti sa se simta cum ar fi scufundati intr-o sticla efervescenta. Aceasta locatie este proiectata in stil Art Nouveau, un stil caracterizat prin linii curbulinii, cu sticle sub forma de bule, care creaza un efect de casacada Champagne.

Salonul District

Salonul District este un loc de divertisment, confortabil, modern care transmite o atmosfera relaxanta, cu scaune confortabile, bine conturate care creeaza un spatiu de intalnire pentru adulti. Noaptea incepe cu un cocktail de la barul cu servicii complete, in timp ce pasagerii pot asculta muzica live la pian.

Clubul Evolution

Clubul Evolution este un club de dans modern, care in timpul zileo ofera cursuri de dans, bingo, arte si meserii. Noaptea dedicata adultilor ofera dansuri, jocuri, karaoke si un bar complet de bauturi mixte. Evolution este o interpretare artistica de transformare a unui fluture dinamic, unic si vibrant. Modelul inspirat de aripa unui fluture, infrumuseteaza peretii simbolizand de altfel, fluturi in timpul zborului.

Teatrul Buena Vista

Teatrul Buena Vista este unul dintre cele doua teatre mari, cu un cinematograf generos, cu ecrane mari unde se ruleaza filme uimitoarea din lumea Disney, in format 3D. Decorul teatrului potrivit stilului Art Deco din anii 1920-1930, iar fiecare scaun din cadrul teatrului ofera o vedere de exceptie la gigantul ecran.


Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii