Croaziera 2019 - Bahamas (Port Canaveral) - Disney Cruise Line - Disney Dream - 4 nopti

Meniu

Disney Dream

Vasul Disney Dream este cel de-al treilea vas din flota liniei de croaziera Disney Cruise. Oferă 14 punti impresionante cu o lungime de 104 metri patrati și o latime maxima de 12 metri patrati, nava avand un tonaj de 130.000 tone. Pe acest vas se regăsesc 1250 de cabine, cu o capacitate de cazare de 4000 de pasageri, cu tot cu membrii echipajului. Bazându-se pe stilul clasic al primelor 2 nave, Disney Magic si Disney Wonder, vasul Disney Dream este un vas distins clasic, cu un design specific secolului 20. Asa cum era de asteptat de la linia de croaziera Disney, vasul a fost conceput pentru familiile cu copii combinandu-se stilul elegant cu facilitătile convenabile, dar și stropi de magie alături de industrie de croazieră in premieră, cum este spectaculosul AquaDuck.

 • Greutate

  129.690 tone

 • Capacitate

  2.500 pasageri

 • Lungime

  339.5 m

 • Latime

  36.8 m

 • An constructie

  2011

 • Echipaj

  1.458 persoane

 • Constructor

  Meyer Werft

 • Viteza

  22 noduri

Catalogare (stele):

****

Cost constructie:

600.000.000 €

Inregistrat in:

Bahamas

Pescaj:

7.9 m

Total cabine:

1.250

Supr. cabinelor (mp):

15.7 mp - 165.5 mp

Tensiune electrica (V):

110

Punti accesibile:

14

Numar Piscine:

3

Numar Jacuzzi-uri:

4

Numar Lifturi:

14

Moneda utilizata:

$

Puntea 5

Puntea 5

Puntea 5 are in alcatuire clubul Vibe, sala de conferinte, salonul aventurilor din port, clubul Disney, laboratorul Disney, cabine de lux cu veranda categoria 5E, cabina de lux cu vedere la mare categoria 8A, cabina de lux cu vedere la mare categoria 8D, cabina exterioara de lux cu vedere la mare categoria 9A, cabina interioara categoria 10A, cabina interioara categoria 11B, cabina exterioara cu veranada categoria 4D.

Sala de conferinta

Sala de conferinte este un spatiu amenajat special intalnirilor, congreselor sau sedintelor.

Clubul Vibe

Camera de zi Vibe dedicata adolescentilor cu varsta cuprinsa intre 14-17 este deschisa pe tot parcursul zilei, fiind un loc ideal pentru a-si face noi prieteni.
Vibe are aspectul unui magazin de cafea si a unui club de noapte elegant. Interiorul este confortabil, elegant si la moda, dar in acelasi timp si foarte primitor. Locul de desfasurare are un bar de cafea, o zona speciala dj-ului, camera de mass-media pentru jocuri videpo si vizionarea filmelor.

Lab Disney's Oceaneer

Spatiul Lab Disney's Oceaneer este dedicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 3-10 ani, fiind un loc ideal de joaca, de aventura si de explorare, de efectuare a experimentelor educationale, unde copiii se pot bucura de o mare varietate de activitati supravegheate pe tot parcursul zilei. Special decorat si creat pentru copiii dumneavoastra, intrucat aici pot participa la diferite experimente, cursuri de gatit si jocuri interactive de-a lungul intregii zile. Ringul de dans, scena, filmele Disney, jucariile, televizoarele si calculatoarele, toate acestea sunt puse la dispozitia celor mici tocmai pentru a le crea o vacanta de neuitat la bordul acestui vas.

Clubul Disney's Oceaneer

Clubul Disney's Oceeaner este un centru pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3-10 ani, varsta potrivita pentru lumile imaginative pe care doar Disney le poate crea , cu scenete, jocuri si unde acestia pot beneficia de o gama larga de activitati supravegheate. Clubul detine mai multe incaperi, cum ar fi camera lui Andy, Academia lui Monster, Pixie, Hollow si Explorer Disney pod. Acest mediu de bun venit pentru copii, ofera constelatii cu personaje Disney pe tavan. Punctul principal al zonei este locul unde copii isi pot crea propriile lor piese de teatru.

Gradinita Small World

Gradinita Small World este o pepiniera pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3 luni si 3 ani, al carui capricios design a fost inspirat din atractia clasica a Disneyland-ului. Acesta pepiniera este disponibila la o taxa suplimentara. Deschisa intreaga zi, parintii sunt invitati sa se bucure de mai multe aventuri la bordul vasului, cat timp copii lor sunt in siguranta pe mana consilierilor instruiti.

Cabina interioara, categoria 11B

Cabina are o dimensiune de 17 mp si dispune de un pat qeen si doua paturi single/twin, o canapea si o baie. Special conceputa pentru familiile pentru copii, aceasta cabina este decorata in stil Art Deco, cu lenjerie din bumbac egiptean 100%, cu mocheta personalizata, opere de arta originale si cu finisaje din materiale lemnoase care ofera o caldura familiala. Fiecare camera este dotata cu un televizor, un birou, aer conditionat cu termostat, telefon, prosoape de plus, DVD, internet wireless, uscator de par,  mini bar, seif. 

Cabina interioara, categoria 10A

Cabina are o dimensiune de 19 mp si dispune de un pat qeen si doua paturi single/twin, o canapea si o baie. Special conceputa pentru familiile pentru copii, aceasta cabina este decorata in stil Art Deco, cu lenjerie din bumbac egiptean 100%, cu mocheta personalizata, opere de arta originale si cu finisaje din materiale lemnoase care ofera o caldura familiala. Fiecare camera este dotata cu un televizor, un birou, aer conditionat cu termostat, telefon, prosoape de plus, DVD, internet wireless, uscator de par,  mini bar, seif. 

Cabina exterioara de lux cu vedere la mare, categoria 9A

Cabina cu hublou are o dimensiune de 19 mp si dispune de un pat qeen si doua paturi single/twin, o canapea, baie divizata si vedere catre mare. Special conceputa pentru familiile pentru copii, aceasta cabina este decorata in stil Art Deco, cu lenjerie din bumbac egiptean 100%, cu mocheta personalizata, opere de arta originale si cu finisaje din materiale lemnoase care ofera o caldura familiala. Fiecare camera este dotata cu un televizor, un birou, aer conditionat cu termostat, telefon, prosoape de plus, DVD, internet wireless, uscator de par,  mini bar, seif.

Cabina exterioara de lux cu vedere la mare, categoria 8D

Cabina cu hublou are o dimensiune de 22 mp si dispune de un pat qeen si doua paturi single/twin, o canapea, baie divizata si vedere catre mare. Special conceputa pentru familiile pentru copii, aceasta cabina este decorata in stil Art Deco, cu lenjerie din bumbac egiptean 100%, cu mocheta personalizata, opere de arta originale si cu finisaje din materiale lemnoase care ofera o caldura familiala. Fiecare camera este dotata cu un televizor, un birou, aer conditionat cu termostat, telefon, prosoape de plus, DVD, internet wireless, uscator de par,  mini bar, seif. 

Cabina exterioara cu vedere la mare, categoria 8A

Cabina cu hublou are o dimensiune de 22 mp si dispune de un pat qeen si doua paturi single/twin, o canapea, baie divizata si vedere catre mare. Special conceputa pentru familiile pentru copii, aceasta cabina este decorata in stil Art Deco, cu lenjerie din bumbac egiptean 100%, cu mocheta personalizata, opere de arta originale si cu finisaje din materiale lemnoase care ofera o caldura familiala. Fiecare camera este dotata cu un televizor, un birou, aer conditionat cu termostat, telefon, prosoape de plus, DVD, internet wireless, uscator de par,  mini bar, seif. 

Cabina exterioara de lux cu veranda, categoria 6B

Cabina cu veranda are o dimensiune de 23 mp si dispune de un pat qeen si doua paturi single/twin, o canapea, baie divizata si vedere catre mare. Special conceputa pentru familiile pentru copii, aceasta cabina este decorata in stil Art Deco, cu lenjerie din bumbac egiptean 100%, cu mocheta personalizata, opere de arta originale si cu finisaje din materiale lemnoase care ofera o caldura familiala. Fiecare camera este dotata cu un televizor, un birou, aer conditionat cu termostat, telefon, prosoape de plus, DVD, internet wireless, uscator de par,  mini bar, seif. 

Cabina exterioara de lux cu veranda, categoria 5E

Cabina cu veranda are o dimensiune de 24 mp si dispune de un pat qeen si doua paturi single/twin, o canapea, baie divizata si vedere catre mare. Special conceputa pentru familiile pentru copii, aceasta cabina este decorata in stil Art Deco, cu lenjerie din bumbac egiptean 100%, cu mocheta personalizata, opere de arta originale si cu finisaje din materiale lemnoase care ofera o caldura familiala. Fiecare camera este dotata cu un televizor, un birou, aer conditionat cu termostat, telefon, prosoape de plus, DVD, internet wireless, uscator de par,  mini bar, seif.


Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii