Croaziera 2019 - Caraibe de Vest (Galveston) - Disney Cruise Line - Disney Wonder - 4 nopti

Meniu

Disney Wonder

Disney Wonder este vasul care se distinge prin design-ul sofisticat și inovațiile moderne. Ca și sora ei Disney Magic, această navă a fost concepută pentru familiile cu copii, îmbinând stilul elegant cu un strop de distracție. Astăzi, acest vas este unul dintre cele mai venerate și recunoscute în întreaga lume. Disney Wonder seamană cu un vas de linie clasică, iar bine cunoscutele urechi ale soarecelui Mickey reprezintă emblema acestui vas.

 • Greutate

  85.000 tone

 • Capacitate

  1.750 pasageri

 • Lungime

  294.0 m

 • Latime

  32.2 m

 • An constructie

  1999

 • Echipaj

  945 persoane

 • Constructor

  Fincantieri

 • Viteza

  21.5 noduri

Catalogare (stele):

***+

Cost constructie:

350.000.000 $

Inregistrat in:

Bahamas

Pescaj:

8.0 m

Total cabine:

875

Supr. cabinelor (mp):

16.8 mp - 90.0 mp

Tensiune electrica (V):

110

Punti accesibile:

11

Numar Piscine:

3

Numar Jacuzzi-uri:

6

Numar Lifturi:

12

Moneda utilizata:

$

Puntea 3

Puntea 3

Pe aceasta punte se pot regasi diverse baruri si restaurante cum ar fi  salonul Cadillac, galeria de magazine, barul Waves Bands, receptia si biroul de excursii optionale, atriumul, salonul Promenade, Internet Cafe, restaurantul Parrot Cay, pubul Diversions si restaurantul Triton's.

Cadilac Lounge

Piano barul cu doar 66 de locuri disponibile, detine un design modern, cu un automobil Cadilac El Dorado situat exact deasupra barului, ceea ce-l face absolut deosebit. Deschis intre orele 18:30 -00:00, lounge-ul ofera degustari de vinuri, cocktail-uri nemaipomenite create de barmani mixologi, muzica live si entertaiment diversificat in fiecare seara.

Salonul Promenade

Salonul Promenade dispune de 104 de locuri situate pe puntea 3, fiind deschis de la pranz pana la miezul noptii, zilnic. Acesta este locul perfect pentru familii care sa se bucure de o bautura raoritoare, care doresc sa navigheze pe internet sau care participa la activitati distractive care au loc pe tot parcursul zilei. Impodobit in mobilier de lemn cald si confortabil, salonul Promenade ofera un refugiu elegant Art Deco pentru persoanele care doresc sa se relaxeze. Ferestrele mari cu vederi la mare au rolul de a adauga o atmosfera senina, iar marele ecran prezent aici prezinta stiri si evenimente sportive pe tot parcursul zilei si muzica live incepand cu orele serii.

Restaurantul Triton's

Restaurantul Triton's dispune de aproximativ 462 locuri, fiind situat in mijlocul puntii 3 care serveste un mic dejun si o masa de pranz clasica, in stil american si o bucatarie continentala cu un fler francez pentru cina. Interiorul incanta ochiul cu minunatele sale cupolele de sticla minunate, cu coloanele aurite Art Deco care se amesteca cu o pictura murala eleganta si cu o statuie de bronz a lui Mickey Mouse cu o carma in mana.

Pub-ul Diversions

Salonul Diversions este un pub sport care prevede jocuri interactive distractive pentru intreaga familie intr-un cadru relaxant. Dupa ora 21:00, camera de zi este un paradis pentru adulti care cauta sa se implice in jocuri si activitati distractive.
Lounge-ul seamana cu un pub de cartier sport, care ofera un cadru confortabil si o atmosfera prietenoasa, in cazul in care sunteti invitati sa va relaxati in timpul unei aventuri pe mare. Aici puteti sa savurati o halba de bere la bar si profitati de o poveste cu prietenii dumneavoastra. Spatiul ofera mai multe televizoare cu ecran mare care difuzeaza o varietate de programe sport, dar se mai gasesc si mese pentru diverse jocuri cum ar fi sah, table si dame.

Receptia si biroul de excursii optionale

Receptia este locul unde se tine evidenta pasagerilor, iar cei de aici se ocupa cu cazarea oaspetilor. Biroul de excursii optionale este locul unde se pot achizitiona excursiile optionale pentru porturile unde acosteaza vaporul. Aici pasagerii se pot informa de locurile care urmeaza sa le viziteze, astfel obtinand mai multe detalii pentru obiectivele turistice. Profesionistii de aici va pot recomanda cele mai frumoase tururi, va pot rezerva mesele la restaurantele cu specific si va pot ajuta cu orice informatie aveti nevoie.

Galeria de magazine

Duty-free-urile de pe acest vas sunt magazine unde se poate gasi marfa, incepand de la produse alimentare , bautura, trabucuri, suverniruri, pana la obiecte de imbracaminte, la preturi foarte avantajoase pentru toate buzunarele.

Lounge-ul Wave Bands

Barul Wave Bands ofera in timpul zilei divertisment , distractie si jocuri interactive pentru intreaga familie. Noaptea, clubul este exclusiv pentru adulti, oferind dans, jocuri, karaoke si 2 baruri care deservesc o gama completa de bauturi alcoolice. Dispune un mobilier confortabil, un bar complet, dar si de un ring de dans alaturi de formatia care incanta pasagerii cu muzica live in fiecare seara.

Restaurantul Parrot Cay

Acest restaurant complementar, inclus in tariful croazierei, detine 462 de locuri, iar aici se pot servi toate cele trei mese principale ale zilei: mic dejun, pranz si cina. Restaurantul este decorat in stil modernist, jucaus, pe placul copiilor si nu impune tinuta obligatorie, iar meniul este diversificat in fiecare zi.


Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii