Croaziera 2019 - Caraibe de Vest (Galveston) - Disney Cruise Line - Disney Wonder - 4 nopti

Meniu

Disney Wonder

Disney Wonder este vasul care se distinge prin design-ul sofisticat și inovațiile moderne. Ca și sora ei Disney Magic, această navă a fost concepută pentru familiile cu copii, îmbinând stilul elegant cu un strop de distracție. Astăzi, acest vas este unul dintre cele mai venerate și recunoscute în întreaga lume. Disney Wonder seamană cu un vas de linie clasică, iar bine cunoscutele urechi ale soarecelui Mickey reprezintă emblema acestui vas.

 • Greutate

  85.000 tone

 • Capacitate

  1.750 pasageri

 • Lungime

  294.0 m

 • Latime

  32.2 m

 • An constructie

  1999

 • Echipaj

  945 persoane

 • Constructor

  Fincantieri

 • Viteza

  21.5 noduri

Catalogare (stele):

***+

Cost constructie:

350.000.000 $

Inregistrat in:

Bahamas

Pescaj:

8.0 m

Total cabine:

875

Supr. cabinelor (mp):

16.8 mp - 90.0 mp

Tensiune electrica (V):

110

Punti accesibile:

11

Numar Piscine:

3

Numar Jacuzzi-uri:

6

Numar Lifturi:

12

Moneda utilizata:

$

Puntea 4

Puntea 4

Puntea 4 este alcatuita din teatrul Walt Disney, barul Preludes, magazinul colegii lui Mickey, magiznul comorile Ketch, atrium, studioul Sea, restaurantul Animator's Palate.

Studio Sea

Salon special decorat si creat pentru familiile cu copii, ce ofera scaune confortabile, dar si diverse show-uri alaturi de o scena pe care cei mici isi pot demonstra talentele artistice.

Restaurantul Animator’s Palate

Restaurant complementar cu meniu a la carte, de care copii se indragostesc imediat, intrucat aici isi fac aparita de-a lungul cinei personajele Disney jucause si imbracate colorat, mereu disponibile pentru distractie alaturi de cei mici.

Treasure Ketch

Unele suveniruri pot fi cumparate de aici, haine inscriptionate,  branduri cunoscute de parfumuri, ceasuri,  genti, bijuterii, trabucuri, lichioruri deosebite, dulcuri.

Mickey’s Mates

Magazinele cu jucarii Disney, dulciuri, suveniruri, haine, prosoape si costume de baie devin o atractie pentru copii dar si pentru adulti inca din primele zile ale croazierei.

Barul Preludes

Situat in apropierea teatrului, aici pot fi servite diverse bauturi alcoolice si non-alcoolice, dar si bine cunoscutele snack-uri pe care copiii le adora. Toate bunatatile achitizionate din acest bar pot fi servite in sala de teatru, in timpul evenimentelor live.

Teatrul Walt Disney

Teatrul Walt Disney dispune de 977 de locuri, spatiu care prezinta versiuni originale ale spectacolelor live si filme digitale 3D. Decorul sau este unul mai dramatic in stil Broadway, iar interiorul este imbogatit cu lambriu de lemn si scaune rosii de plus, alaturi de o perdea de catifea rosie in stil Art Deco si Art Nouveau din anii 1930-1940.


Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii