Croaziera 2019 - Caraibe de Vest (Galveston) - Disney Cruise Line - Disney Wonder - 4 nopti

Meniu

Disney Wonder

Disney Wonder este vasul care se distinge prin design-ul sofisticat și inovațiile moderne. Ca și sora ei Disney Magic, această navă a fost concepută pentru familiile cu copii, îmbinând stilul elegant cu un strop de distracție. Astăzi, acest vas este unul dintre cele mai venerate și recunoscute în întreaga lume. Disney Wonder seamană cu un vas de linie clasică, iar bine cunoscutele urechi ale soarecelui Mickey reprezintă emblema acestui vas.

 • Greutate

  85.000 tone

 • Capacitate

  1.750 pasageri

 • Lungime

  294.0 m

 • Latime

  32.2 m

 • An constructie

  1999

 • Echipaj

  945 persoane

 • Constructor

  Fincantieri

 • Viteza

  21.5 noduri

Catalogare (stele):

***+

Cost constructie:

350.000.000 $

Inregistrat in:

Bahamas

Pescaj:

8.0 m

Total cabine:

875

Supr. cabinelor (mp):

16.8 mp - 90.0 mp

Tensiune electrica (V):

110

Punti accesibile:

11

Numar Piscine:

3

Numar Jacuzzi-uri:

6

Numar Lifturi:

12

Moneda utilizata:

$

Puntea 9

Puntea 9

Puntea 9 este alcatuita din spa-ul Senses si ale sale facilitati, piscina Quiet, jacuzzi, barul Signals, cafeneaua Cove, galeria Goofy's, Buffet, piscina Mickey, pizzeria Pinocchio, piscina Goofy's, zona lui Mickey, tobogan de apa.

Pizzeria Pinocchio

Aici adultii cat is cei mici pot comanda cea mai buna pizza si il pot privi pe Pinocchio cum o pregateste chiar in fata lor. 

Piscina Mickey

Piscina este dedicata copiilor intre 4 si 14 ani, atractia principala fiind giganticul tobogan Mickey pe care cei mici il adora. 

Galeria Goofy's

Statie de tip fast-food unde adultii cat si copii pot comanda cele mai proaspete preparate, servite chiar de catre Goofy. Restaurantul este deschis pentru mic dejun, pranz si cina, fiind deschis intre orele 11:00 - 21:00. 

Cafeneaua Cove

Cafeneaua cu o capacitate de 40 de locuri este dedicata exclusiv adultilor si este de asemenea amplasata langa piscina. Aceasta este dotata cu ecrane TV pentru o experienta cat mai relaxanta. Printre produsele servite se numara: bauturi racoritoare, cafea, cocktail-uri si diferite snacks-uri. 

Pluto’s Dog House

Statie de tip fast-food unde atat adultii, cat si copii se bucura de cele mai proaspete preparate, alaturi de persoanjele preferate din filmele Disney.

Restaurantul Beach Blanket

Restaurantul tip bufet este foarte apreciat de cei mici dar si de catre adulti, si cuprinde diferite statii de servire, cu mancaruri diversificate: burgeri, hot-dog, antipaste, paste, salate, fructe, prajituri.

Piscina Goofy’s

O piscina dedicata familiilor cu copii, care detine si doua jacuzzi, un ecran imens cu LED, mese de ping-pong, spatii pentru fotbal si tenis. Aici pot fi intalnite mult indragitele personaje Disney care vor face senzatie intre copii si tot aici se poate servi o pizza in stil italienesc, direct de la Pizzeria Pinocchio’s. Tot aici, cei mici se pot da in toboganul Mickey si se pot bucura de produsele tip fast-food de la Goofy’s Galley.

Barul Signals

Special conceput pentru adultii, intr-o zona cu piscina dedicata acestora, aici se pot servi aici bere, cocktailuri si diverse snack-uri, departe de agitatia copiilor.

Piscina Quiet Cove

Dedicata adultilor, aceasta zona detine barul Cove care o deserveste cu cele mai speciale cocktailuri, dar si o piscina linistita, alaturi de doua jacuzzi-uri pentru o experienta de vis.

SPA Senses

In cei 1.000 de metri patrati, pot fi regasite camerele pentru tratamente, salonul de infrumusetare, clubul de fitness, spa-ul Villas, vestiarele, baile termale, receptia acestui salon, sauna si gradina. Deschis de la 6:00 pana la 20:00, acest loc este o oaza de relaxare pentru adultii care vor sa simta gustul unei vacante perfecte.


Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii