Croaziera 2019 - Caraibele de Est (Bayonne) - Celebrity Cruises - Celebrity Summit - 6 nopti

Meniu

Celebrity Summit

Cu siguranta veti ramane impresionati de detaliile arhitecturale si de decorul impecabil de pe vasul Celebrity Summit. Acest muzeu plutitor, cu opere de arta remarcabile, iti stimuleaza imaginatia si te inspira. Respirati aerul cu aroma de portocale, lavanda si scortisoara din Aqua Spa. Savurati mancarurile delicioase din restaurantul Cosmopolitan, servite in vesela chinezeasca, cu fete de masa albe si cu flori, in timp ce in surdina se aude o muzica suava. Relaxati-va la teatrul Celebrity si aplaudati spectacolele in stil Broadway. Pe vasul Celebrity Summit veti fi tratati cu cea mai mare atentie - un loc in care amabilitatea si politetea sunt la loc de cinste.

 • Greutate

  90.940 tone

 • Capacitate

  2158 pasageri

 • Lungime

  294 m

 • Latime

  32.2 m

 • An constructie

  2001 - renovat in 2012

 • Echipaj

  999 persoane

 • Constructor

  Chantiers de l'Atlantique (France)

 • Viteza

  24 noduri

Catalogare (stele):

****

Cost constructie:

350.000.000 $

Inregistrat in:

Malta

Pescaj:

8 m

Total cabine:

1079

Supr. cabinelor (mp):

15.34 mp - 235 mp

Tensiune electrica (V):

110 si 220

Punti accesibile:

11

Numar Piscine:

3

Numar Jacuzzi-uri:

4

Numar Lifturi:

12

Moneda utilizata:

$

Puntea 8

Puntea 8

Puntea Panorama ofera cabine la categoriile CS, SS, FV, CC, 2B, 4 si 9, precum si Biblioteca.

Biblioteca

Invaluiti-va in caldura si confort in timp ce cititi romanul preferat. Bucurati-va de luxul care vi-l ofera biblioteca.

Cabina interioara cat. 9

Facilitati : 2 paturi ce pot fi convertite in pat matrimonial, camera de primire, baie privata cu dus, prosoape Egiptene din bumbac 100%, halate de baie in plus, minibar, telefon direct, aer conditionat cu termostat, seif, uscator de par si room service disponibil 24 de ore. Unele camere separate de primire includ o canapea.Suprafata cabina:16 mp.

Cabina cu vedere la ocean cat. 4

Facilitati : 2 paturi ce pot fi convertite in pat matrimonial, un hublou de 48 inci, camera de primire, baie privata cu dus, prosoape Egiptene din bumbac 100%, halate de baie in plus, minibar, telefon direct, aer conditionat cu termostat, seif, uscator de par si room service disponibil 24 de ore. Unele camere separate de primire includ o canapea.Suprafata cabina :16 mp.

Cabina deluxe cu balcon cat 2B

Facilitati : 2 paturi ce pot fi convertite in pat matrimonial, o fereastra din podea pana in tavan ce se deschide intr-un balcon privat, camera de primire separata, baie privata cu dus, prosoape Egiptene din bumbac 100%, halate de baie in plus, minibar, telefon direct, aer conditionat cu termostat, seif, uscator de par si room service disponibil 24 de ore. Unele camere separate de primire includ o canapea.Suprafata cabina:16 mp cu balcon de 4 mp.

Cabine din clasa Celebrity pazite cat.CC

Facilitati: 2 paturi ce pot fi convertite in pat matrimonial, o fereastra din podea pana in tavan ce se deschide intr-un balcon privat, camera de primire separata, baie privata cu vibromasaj, prosoape Egiptene din bumbac 100%, halate de baie in plus, minibar, telefon direct, aer conditionat cu termostat, seif, uscator de par si room service disponibil 24 de ore. Cabinele din clasa Celebrity pazite mai includ sampanie de bun-venit, privilegii la imbarcare/debarcare, un balcon privat cu fotolii si binocluri performante, fructe si flori proaspete, plapume di puf, transportul bagajelor, locuri preferentiale la cina, invitatii VIP la diferite evenimente, excursii, prioritate la serviciile de spalat si calcat si lustruirea pantofilor. Alte facilitati: prosoape mari de baie, prosoape de maini si de fata, halate de baie plusate, vaza pentru flori si nenumarate sapunuri si lotiuni de corp. Cateva camere de primire includ si o canapea.Suprafata cabina:18 mp cu balcon de 4 mp.

Cabina cu balcon Family cat. FV

Facilitati: 2 paturi ce pot fi convertite in pat matrimonial, o fereastra din podea pana in tavan ce se deschide intr-un balcon privat, camera de primire separata, baie privata cu dus, prosoape Egiptene din bumbac 100%, halate de baie in plus, minibar, telefon direct, aer conditionat cu termostat, seif, uscator de par si room service disponibil 24 de ore. Unele camere separate de primire includ o canapea si un fotoliu.Suprafata cabina:25 mp cu balcon de 23 mp.

Suita Sky SS

Facilitati: 2 paturi ce pot fi convertite in pat matrimonial, o fereastra din podea pana in tavan ce se deschide intr-un balcon privat cu jacuzzi, camera separata de primire si de lut masa, home cinema cu DVD si TV cu plasma, 2 VCR, combina muzicala, internet, fax, baie privata din marmura cu jacuzzi si dus, camera de toaleta cu dus, garderoba, draperii, prosoape Egiptene din bumbac 100%, halate de baie in plus, mini-bar, telefon direct, aer conditionat, seif, uscator de par si room service disponibil 24 de ore. Balconul privat ofera jacuzzi, bar si un loc pentru relaxare. Alte facilitati ale suitelor Celebrity : sampanie de bun-venit, prioritate la imbarcare/debarcare, transportul bagajelor, locuri preferentiale la cina, posibilitatea de a va face o rezervare la masaj, prosoape Egiptene din bumbac 100%, plapuma de puf, computer personal cu imprimanta, Serviciille valetilor sunt disponibile la impachetare/despachetarea bagajelor, servirea pranzului si cinei in suita, a ceaiului de dupa-amiaza, expresso si cappucino in plus, ziarelor zilnice, lustruirea pantofilor si diferite jocuri. Suprafata cabina:24 mp cu balcon de 5mp.

Suita Celebrity cat. CS

Facilitati: 2 paturi ce pot fi convertite in pat matrimonial, o fereastra din podea pana in tavan ce se deschide intr-un balcon privat cu jacuzzi, camera separata de primire si de lut masa, home cinema cu DVD si TV cu plasma, 2 VCR, combina muzicala, internet, fax, baie privata din marmura cu jacuzzi si dus, camera de toaleta cu dus, garderoba, draperii, prosoape Egiptene din bumbac 100%, halate de baie in plus, mini-bar, telefon direct, aer conditionat, seif, uscator de par si room service disponibil 24 de ore. Balconul privat ofera jacuzzi, bar si un loc pentru relaxare. Alte facilitati ale suitelor Celebrity : sampanie de bun-venit, prioritate la imbarcare/debarcare, transportul bagajelor, locuri preferentiale la cina, posibilitatea de a va face o rezervare la masaj, prosoape Egiptene din bumbac 100%, plapuma de puf, computer personal cu imprimanta, Serviciille valetilor sunt disponibile la impachetare/despachetarea bagajelor, servirea pranzului si cinei in suita, a ceaiului de dupa-amiaza, expresso si cappucino in plus, ziarelor zilnice, lustruirea pantofilor si diferite jocuri. Suprafata cabina:44mp cu balcon de 8mp.


Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Familia Ionescu
Familia Ionescu

Buna ziua,   Scuze pentru intarziere.   Da…a fost o calatorie foarte faina. Croaziera a fost minunata. Serviciile la bord au fost ireprosabile. Pacat ca nu avem parte de asa servicii si...

Citeste mai departe »
Scris de Sidonia Iliescu
Sidonia Iliescu

Bine v-am gasit!   Am avut o calatorie , nu frumoasa, ci superb, extraordinara, si aproape perfecta!   Porturile si itinerariul a fost foarte frumos, fiecare cu specificul lui si istoric, si...

Citeste mai departe »Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii