Croaziera 2019 - Caraibele de Est (Fort Lauderdale) - Carnival Cruise Lines - Carnival Magic - 6 nopti

Meniu

Carnival Magic

Carnival Cruise Lines stia clar ce va face cand va redenumi vasul in "Carnival Magic" si nu s-au oprit aici. La bordul acestui vas nu trebuie sa iti intrerupi activitatile tale zilnice, iar pentru aceia dintre voi care sunt pasionati de fitness va propunem sa incercati cel mai mare traseu de franghii de pe mare din cadrul zonei Sport Square. Aici a luat fiinta prima data conceptul de "Cucina del Capitano", ce serveste doar mancarea italieneasca si doar preferatele capitanului. La bordul vasului Carnival Magic nu doar ca au debutat concepte noi dar vasul continua sa impresioneze in continuare pasagerii. 

 • Greutate

  128.048 tone

 • Capacitate

  3646 pasageri

 • Lungime

  306 m

 • Latime

  48 m

 • An constructie

  2011

 • Echipaj

  1367 persoane

 • Constructor

  Fincantieri

 • Viteza

  23 noduri

Catalogare (stele):

***

Cost constructie:

740.000.000 $

Inregistrat in:

Panama

Pescaj:

8 m

Total cabine:

1823

Supr. cabinelor (mp):

17.1 mp - 40 mp

Tensiune electrica (V):

110

Punti accesibile:

13

Numar Piscine:

2

Numar Jacuzzi-uri:

7

Numar Lifturi:

20

Moneda utilizata:

$

Puntea 10 - Lido

Puntea 10 - Lido

Puntea Lido are in componenta cabine interioare din categoria 4H, 4J, cabine cu balcon categoria 8E, 8F, Atrium-ul Magic, Pizzeria del Capitano, Indian Tandoor, Carnival Deli, zona cu piscina Beach Pool, zona cu piscina Tides Pool, restaurantul Lido Marketplace, Mongolian Wok

Mongolian Wok

Mongolian Wok este un restaurant bazat pe mancare cu specific mongolez. Ceea ce il face aparte pe acest local este modul in care este preparata mancarea, adica este preparata in fata clientilor. 

Atrium-ul Magic

Situat in punctul central al vasului acest Atrium atrage din start privirile prin splendoarea si exuberanta lui. 

Pizzeria del Capitano

Pizzeria del Capitano va pune la dispozitie o diversitate mare de pizza proaspat scoasa din cuptor, salate, placinte, si alte gustari.

Indian Tandoor

Indian Tandoor este un local deschis la orele pranzului, specializat pe mancarea facuta la grill. Este deschis intre orele 12 pm - 2.30 pm.

Carnival Deli

Carnival Deli este renumit pentru sandwich-urile sale reci sau calde, dupa preferinte, si dupa berea proasparta la draft. Carnival Deli este deschis intre orele 11 am - 11 pm. 

Cabina interioara 4H

 O cabina interioara este modul cel mai accesibil din punct de vedere al pretului pentru a face o croaziera, iar cabinele interioare de la bordul Carnival Magic nu sunt doar confortabile, ci cuprind toate elementele unei cabine Carnival: o baie privata completa, lenjerii din colectia Carnival Comfort si room service 24 ore din 24. 

Dimensiunea cabinei: 16 mp

Cabina Interioara 4J

O cabina interioara categoria 4J de la bordul vasului Carnival Magic ofera o vedere  spre puntea de observatie, si un punct din care puteti avea o privelistea minunata spre cer. ( A se tine cont ca vederea va fi partial obstruata)

Dimensiunea cabinei: 16 mp

 

 

Cabine cu Balcon 8E

Cabinele cu balcon au fost concepute pentru a simti la maximum briza marii si a avea parte de cele mai minunate privelisti, asa ca, daca doriti sa faceti o croaziera la bordul vasului Carnival Magic, cautati o cabina cu balcon. De fiecare data cand sunteti in cabina, sunteti la doar cativa pasi de propria oaza de liniste. 

Dimensiunea cabinei: 17 mp

Dimensiunea balconului: 3 mp

Cabina cu balcon 8F

Cabinele cu balcon au fost concepute pentru a simti la maximum briza marii si a avea parte de cele mai minunate privelisti, asa ca, daca doriti sa faceti o croaziera la bordul vasului Carnival Magic, cautati o cabina cu balcon. De fiecare data cand sunteti in cabina, sunteti la doar cativa pasi de propria oaza de liniste. 

Dimensiunea cabinei: 17 mp

Dimensiunea balconului: 3 mp

Zona cu piscina Beach Pool

Piscina este un loc perfect unde a savura un cocktail, in timp ce luati o pauza de la inot!

Zona cu piscina Tides Pool

Aceasta piscina include si o zona cu 2 jacuzzi si  multe sezlonguri, asa ca, va recomandam sa va faceti comfortabili si sa petreceti clipe placute la piscina!

Restaurant Lido Marketplace

Restaurantul Lido Marketplace este restaurantul de tip bufet de la bordul vasului Carnival Magic, unde puteti lua micul dejun, pranzul, cina, gustari intre mese, gustari tarzii. In acest restaureant gasiti orice tip de mancare doriti, este locul perfect pentru servirea mesei iar mancarea este delicioasa!


Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Familia Simionescu
Familia Simionescu

multumim, cabina a fost ok, tot ce tine de  accommodation a fost la superlative, mai ales ca housekeeper manager este d-l Ovidiu din Bistrita!  entertainment-ul a fost mai slabut comparative...

Citeste mai departe »Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii