Croaziera 2019 - Caraibele de Est (Fort Lauderdale) - Carnival Cruise Lines - Carnival Magic - 6 nopti

Meniu

Carnival Magic

Carnival Cruise Lines stia clar ce va face cand va redenumi vasul in "Carnival Magic" si nu s-au oprit aici. La bordul acestui vas nu trebuie sa iti intrerupi activitatile tale zilnice, iar pentru aceia dintre voi care sunt pasionati de fitness va propunem sa incercati cel mai mare traseu de franghii de pe mare din cadrul zonei Sport Square. Aici a luat fiinta prima data conceptul de "Cucina del Capitano", ce serveste doar mancarea italieneasca si doar preferatele capitanului. La bordul vasului Carnival Magic nu doar ca au debutat concepte noi dar vasul continua sa impresioneze in continuare pasagerii. 

 • Greutate

  128.048 tone

 • Capacitate

  3646 pasageri

 • Lungime

  306 m

 • Latime

  48 m

 • An constructie

  2011

 • Echipaj

  1367 persoane

 • Constructor

  Fincantieri

 • Viteza

  23 noduri

Catalogare (stele):

***

Cost constructie:

740.000.000 $

Inregistrat in:

Panama

Pescaj:

8 m

Total cabine:

1823

Supr. cabinelor (mp):

17.1 mp - 40 mp

Tensiune electrica (V):

110

Punti accesibile:

13

Numar Piscine:

2

Numar Jacuzzi-uri:

7

Numar Lifturi:

20

Moneda utilizata:

$

Puntea 12 - Spa & Sports

Puntea 12 - Spa & Sports

Puntea Spa % Sports are in componenta cabine interioare Spa din categoria 4S, cabine cu balcon Spa 4S, Zona de sport, Complexul Cloud 9 Spa, Teatrul Carnival Seaside, Aquapark-ul Carnival Waterslide.

Cabina Interioara Spa 4S

Am luat atmosfera calda din Spa-ul 9 Cloud si am infuzat-o intr-una din cabinele Spa de la bordul vasului Carnival Magic. Aceasta cabine este locul perfect pentru a nu face nimic: doar relaxati-va si luati-va timp pentru voi insiva. Toate cabinele Cloud 9 SPA ofera facilitati precum accesul privat la spa, facilitati speciale si rezervari prioritare la spa.

Dimensiunea cabinei: 16 mp

 

Cabina cu balcon SPA 8S

Indiferent daca vreti sa va pregatiti pentru programarea la Spa, sau sa va relaxati dupa tratementul facut, nu exista mai bun loc pentru a face toate acestea decat in cabina cu balcon Spa. Respiratia este importanta - inspirati briza oceanului, si apoi expirati-o - deja va prindeti unde duce toata aceasta chestie cu balconul Spa. 

Dimensiunea cabinei: 17 mp

Dimensiunea balconului: 3 mp

Zona de Sport

Terenuri de  mini golf, mese de pingpong, pista pentru jogging, teren de basket sau de volei, iata doar cateva din posibilitatile de a petrece timpul liber!

Complexul Cloud 9 Spa

Daca doriti un tratament facial, servicii cosmetice,  masaje de relaxare,  Cloud 9 Spa va ofera toate acestea. 

Teatrul Carnival Seaside

Va puteti petrece timpul intr-un mod deosebit, atat ziua cat si noaptea la Teatrul Carnival's Seaside.

Aquapark Carnival Waterslide

Aquapark-ul este cel mai spectaculos loc construit vreodata pe vasele Carnival, un loc unde copiii se distreaza iar adultii uita de varsta pe care o au. 


Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Familia Simionescu
Familia Simionescu

multumim, cabina a fost ok, tot ce tine de  accommodation a fost la superlative, mai ales ca housekeeper manager este d-l Ovidiu din Bistrita!  entertainment-ul a fost mai slabut comparative...

Citeste mai departe »Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii