Croaziera 2019 - Caraibele de Est (Fort Lauderdale) - Carnival Cruise Lines - Carnival Magic - 6 nopti

Meniu

Carnival Magic

Carnival Cruise Lines stia clar ce va face cand va redenumi vasul in "Carnival Magic" si nu s-au oprit aici. La bordul acestui vas nu trebuie sa iti intrerupi activitatile tale zilnice, iar pentru aceia dintre voi care sunt pasionati de fitness va propunem sa incercati cel mai mare traseu de franghii de pe mare din cadrul zonei Sport Square. Aici a luat fiinta prima data conceptul de "Cucina del Capitano", ce serveste doar mancarea italieneasca si doar preferatele capitanului. La bordul vasului Carnival Magic nu doar ca au debutat concepte noi dar vasul continua sa impresioneze in continuare pasagerii. 

 • Greutate

  128.048 tone

 • Capacitate

  3646 pasageri

 • Lungime

  306 m

 • Latime

  48 m

 • An constructie

  2011

 • Echipaj

  1367 persoane

 • Constructor

  Fincantieri

 • Viteza

  23 noduri

Catalogare (stele):

***

Cost constructie:

740.000.000 $

Inregistrat in:

Panama

Pescaj:

8 m

Total cabine:

1823

Supr. cabinelor (mp):

17.1 mp - 40 mp

Tensiune electrica (V):

110

Punti accesibile:

13

Numar Piscine:

2

Numar Jacuzzi-uri:

7

Numar Lifturi:

20

Moneda utilizata:

$

Puntea 2

Puntea 2

Pe puntea Main se afla cabinele interioare din categoria 1A, 4B, 4C, cabine cu vedere la ocean categoria 6A, cabine cu vedere la ocean deluxe 6M (vedere obstruata), cabine cu vedere la ocean cu hublou PT, cabine cu balcon Cove 7C

Cabina cu vedere la ocean cu hublou PT

Cabinele cu vedere la ocean cu hublou de la bordul vasului Carnival Magic va ofera privelistea clasica a unei croaziere - o pereche de ferestre rotunde care va ofera o priveliste accesibila spre ocean. Daca v-ati saturat de priveliste, sunt o multime de lucruri de facut la bord, iar room service-ul 24 ore din 24 este un element de care va puteti bucura in timp ce continuati sa priviti oceanul. 

Dimensiunea cabinei: 16 mp

Cabina interioara 4B

 O cabina interioara este modul cel mai accesibil din punct de vedere al pretului pentru a face o croaziera, iar cabinele interioare de la bordul Carnival Magic nu sunt doar confortabile, ci cuprind toate elementele unei cabine Carnival: o baie privata completa, lenjerii din colectia Carnival Comfort si room service 24 ore din 24. 

Dimensiunea cabinei: 16 mp

Cabina interioara 4C

 O cabina interioara este modul cel mai accesibil din punct de vedere al pretului pentru a face o croaziera, iar cabinele interioare de la bordul Carnival Magic nu sunt doar confortabile, ci cuprind toate elementele unei cabine Carnival: o baie privata completa, lenjerii din colectia Carnival Comfort si room service 24 ore din 24. 

Dimensiunea cabinei: 16 mp

 

Cabina interioara 1A

 O cabina interioare 1A maximizeaza in mod creativ spatiul pentru 2 persoane. Aceste cabine sunt dotate cu toate facilitatile unei cabine interioare, cu un aspect diferit - include un pat twin si un pat care se trage, sau o canapea. De asemenea, include lenjerie din colectia Carnival Comfort si o baie privata completa. 

Dimensiunea cabinei: 16 mp

 

Cabina cu vedere la ocean 6A

Prindeti o licarire din ce se intampla afara, de la cabina cu vedere la ocean de la bordul vasului Carnival Magic, unde veti avea parte de privelisti cum nu veti mai gasi nicaieri pe uscat. Nu pierdeti rasaritul si apusul soarelui pe mare - aceasta cabina comfortabila este cea mai buna cale prin care puteti experimenta toate acestea! 

Dimensiunea cabinei: 20 mp

 

 

Cabina cu vedere la ocean deluxe 6M (vedere obstruata)

La bordul vasului Carnival Magic, cabinele cu vedere la ocean deluxe sunt o alegere grozava pentru familiile care vor sa lase soarele sa le intre in cabina in timp ce navigheaza. Cabinele din aceasta categorie sunt dotate cu o baie completa - plus o toaleta separata. In timp ce configuratiile cabinelor variaza, anumite cabine din aceasta categorie au o spatiu pentru a dormi cinci persoane. (A se trine cont ca aceste cabine au vederea obstruata)

Dimensiunea cabinei: 20 mp

Cabina cu balcon Cove 7C

Iubiti marea? Ei bine, cabine cu balcon Cove de la bordul vasului Carnival Magic este cel mai bun mod de a vedea marea - aceste cabine te apropie de linia de plutire si trasaturile balconului va permit sa profitati la maximum de locatia dumeavoastra. Bucurati-va de toate aceste lucruri dintr-o perspectiva cu totul noua: o vederea apropiata spre valurile si spuma marii.

Dimensiunea cabinei: 17 mp

Dimensiunea balconului: 4 mp

 


Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Familia Simionescu
Familia Simionescu

multumim, cabina a fost ok, tot ce tine de  accommodation a fost la superlative, mai ales ca housekeeper manager este d-l Ovidiu din Bistrita!  entertainment-ul a fost mai slabut comparative...

Citeste mai departe »Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii