Croaziera 2019 - Insulele Canare si Maroc (Barcelona) - Regent Seven Seas - Seven Seas Explorer - 11 nopti

Meniu

Seven Seas Explorer

Seven Seas Explorer este cel mai scump vas de croaziera construit vreodata in industria croazierelor. Intregul vas va fi spatios, elegant si intim, si care tine pe toata lumea cu sufletul al gura pentru experimenta noua marca de lux Regent Seven Seas Cruises. In vara anului 2016 se va anunta nu doar lansarea celei mai luxoase nave, dar si momentul in care veti putea incerca noul standard in eleganta si rafinament. Veti avea posibilitatea de a naviga prin cele mai frumoase locuri din lume in apartamente spatioase, va veti putea rasfata cu un tratament in spa-ul cu renume mondial Canyon Ranch SpaClub®, sau va veti putea bucura de un spectacol muzical intr-unul din saloanele confortabile sau va veti putea incanta papilele gustative in restaurantele de la bord pe tot parcursul zilei si noptii.

 • Greutate

  56.000 tone

 • Capacitate

  750 pasageri

 • Lungime

  223 m

 • Latime

  31 m

 • An constructie

  2016

 • Echipaj

  542 persoane

 • Constructor

  Fincantieri

 • Viteza

  23.5 noduri

Catalogare (stele):

****+

Cost constructie:

450.000.000 $

Inregistrat in:

Bahamas

Pescaj:

7.1 m

Total cabine:

375

Supr. cabinelor (mp):

28 mp - 360 mp

Tensiune electrica (V):

110 si 220

Punti accesibile:

10

Numar Piscine:

1

Numar Jacuzzi-uri:

2

Numar Lifturi:

6

Moneda utilizata:

$

Puntea 14

Puntea 14

Puntea 14 are in alcatuire suite din categoria D, A si RS.

Regent Suite cat. RS

Suitele din aceasta categorie au o suprafata de aproximativ 271 metri patrati si includ: 2 paturi ce se pot converti intr-un pat matrimonial, zona de relaxare cu fotolii, balcon privat cu o suprafata de 89 metri patrati, baie din marmura complet utilata cu cada si dus, minibar, concierge si o varitatea de produse de ingrijire marca Hermes si L' Occitane.

Penthouse Suite cat. A

Suitele din aceasta categorie au o suprafata de aproximativ 41.8 metri patrati si includ: 2 paturi ce se pot converti intr-un pat matrimonial, zona de relaxare cu fotolii, balcon privat cu o suprafata intre 10.3 si 16.3 metri patrati, baie din marmura complet utilata cu cada si dus, minibar, concierge si o varitatea de produse de ingrijire marca si L' Occitane.

Suita Concierge cu balcon cat. D

Suitele din aceasta categorie au o suprafata de aproximativ 30.8 metri patrati si includ: 2 paturi ce se pot converti intr-un pat matrimonial, zona de relaxare, balcon privat cu o suprafata intre 7.7 - 12.2 metri patrati, baie din marmura complet utilata cu cada si dus si o varitatea de produse de ingrijire marca L' Occitane.


Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii