Croaziera 2019 - Mediterana de Vest (Savona) - Costa Cruises - Costa Magica - 3 nopti

Meniu

Costa Magica

Costa Magica este o spectaculoasa destinatie de vacanta, cu punti ce poarta numele artistilor ca Tiziano, Donatello, Michelangelo, Gitto.  La bord veti descoperi ca zonele publice si piscinele sunt inspirate de unele din cele mai frumoase locuri ale Italiei: Portofino, Coasta de Smarald si Bellagio. Zambetul Monalisei poate fi admirat de pasageri in timp ce asculta operele lui Luciano Pavarotti. Este un vis sau poate fi realitate? Haideti la bord sa va convingeti!

 • Greutate

  102.587 tone

 • Capacitate

  2718 pasageri

 • Lungime

  272.3 m

 • Latime

  38 m

 • An constructie

  2004

 • Echipaj

  1068 persoane

 • Constructor

  Fincantieri

 • Viteza

  20 noduri

Catalogare (stele):

***+

Cost constructie:

418.500.000 $

Inregistrat in:

Italia

Pescaj:

8.3 m

Total cabine:

1359

Supr. cabinelor (mp):

16.7 mp - 44.8 mp

Tensiune electrica (V):

220

Punti accesibile:

13

Numar Piscine:

2

Numar Jacuzzi-uri:

6

Numar Lifturi:

14

Moneda utilizata:

Puntea 11

Puntea 11

Pe aceasta punte veti gasi cabine exterioare categoria EP, salonul Salute Saturnia, clubul Vicenza si pista de alergat.

Clubul Vicenza

In acest restaurant complementar, pasagerii pot servi cina doar daca se face o rezervare in prealabil. Se aplica o taxa suplimentara pentru cei care aleg aceast restaurant alternativ.

Pista de alergat

Pasagerii se pot mentine in forma pe toata perioada croazierei avans la dispozitie pista de alergare de pe vasul Costa Magica ce inconjoara piscina pentru copii si terenurile de volei si baschet.

Salonul Spa Saturnia

Va puteti mentine in forma in timp ce faceti exercitii la cele mai moderne aparate la ora actuala si cu ajutorul unor antrenori personali. Spa-ul este cea mai sofisticata zona a navei si este special conceputa pentru ca dumneavoastra sa va relaxati si sa va incarcati bateriile. 

Cabina exterioara cu geam cat. EP

Cabina exterioara cu geam ofera doua paturi care se pot uni, baie cu dus precum si un birou cu sertar. Fiecare camera este dotata cu un televizor, aer conditionat cu termostat, telefon, uscator de par, mini bar, seif. Suprafata cabina: 17 mp.


Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Chistol Costachescu Danut
Chistol Costachescu Danut

Ne-am intors cu bine , este o experienta de neuitat,nava este la un standard inalt ,nu putem reprosa nimic in legatura cu imbarcarea-debarcarea,spectacole,transferuri,excursii-este impresionant totul se...

Citeste mai departe »
Scris de Gabi Sandu
Gabi Sandu

Relaxare, cultura, istorie, experiente culinare, samd

Citeste mai departe »Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii