Croaziera 2019 - Mediterana de Vest (Savona) - Costa Cruises - Costa Magica - 3 nopti

Meniu

Costa Magica

Costa Magica este o spectaculoasa destinatie de vacanta, cu punti ce poarta numele artistilor ca Tiziano, Donatello, Michelangelo, Gitto.  La bord veti descoperi ca zonele publice si piscinele sunt inspirate de unele din cele mai frumoase locuri ale Italiei: Portofino, Coasta de Smarald si Bellagio. Zambetul Monalisei poate fi admirat de pasageri in timp ce asculta operele lui Luciano Pavarotti. Este un vis sau poate fi realitate? Haideti la bord sa va convingeti!

 • Greutate

  102.587 tone

 • Capacitate

  2718 pasageri

 • Lungime

  272.3 m

 • Latime

  38 m

 • An constructie

  2004

 • Echipaj

  1068 persoane

 • Constructor

  Fincantieri

 • Viteza

  20 noduri

Catalogare (stele):

***+

Cost constructie:

418.500.000 $

Inregistrat in:

Italia

Pescaj:

8.3 m

Total cabine:

1359

Supr. cabinelor (mp):

16.7 mp - 44.8 mp

Tensiune electrica (V):

220

Punti accesibile:

13

Numar Piscine:

2

Numar Jacuzzi-uri:

6

Numar Lifturi:

14

Moneda utilizata:

Puntea 4

Puntea 4

Pe aceasta punte veti gasi al doilea nivel al teatrului Urbino, biblioteca Bressanone, galeria de fotografii, dicoteca Grado, internet caffe-ul precum si al doilea nivel al restaurantelor Costa Smeralda si Portofino.

Galeria foto

Aici pasagerii vor gasi expuse toate fotografiile care li se fac pe parcursul croazierei. Acestea pot fi cumparate si pastrate ca suvenir de la bord.

Internet Cafe

Prin intermediul internetului puteti sa luati legatura cu cei de acasa sau, in cazul in care aveti, sa va rezolvati unele probleme de servici.

 

Discoteca Grand

Aici puteti sa va puneti in valoare talentele de dansator sau sa va relaxati si sa va bine dispuneti pe ritumurile muzici retro sau moderne, latino sau dance alaturi de prietenii dumneavoastra si de ceilalti pasageri.

Capela

In acest loc puteti gasi o mica oaza de liniste unde puteti sa va limpeziti gandurile. Pe acesta punte se afla capela unde se pot desfasura casatorii la bordul vasului prin intermediul unui preot catolic.

 

Biblioteca

Biblioteca cu carti traduse in diverse limbi pe care pasagerii le pot imprumuta fara costuri aditionale. Tot aici se poate folosi serviciul de internet disponibil contra-cost.


Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Gabi Sandu
Gabi Sandu

Relaxare, cultura, istorie, experiente culinare, samd

Citeste mai departe »
Scris de Chistol Costachescu Danut
Chistol Costachescu Danut

Ne-am intors cu bine , este o experienta de neuitat,nava este la un standard inalt ,nu putem reprosa nimic in legatura cu imbarcarea-debarcarea,spectacole,transferuri,excursii-este impresionant totul se...

Citeste mai departe »Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii