Croaziera 2019 - Mediterana de Vest (Savona) - Costa Cruises - Costa Magica - 4 nopti

Meniu

Costa Magica

Costa Magica este o spectaculoasa destinatie de vacanta, cu punti ce poarta numele artistilor ca Tiziano, Donatello, Michelangelo, Gitto.  La bord veti descoperi ca zonele publice si piscinele sunt inspirate de unele din cele mai frumoase locuri ale Italiei: Portofino, Coasta de Smarald si Bellagio. Zambetul Monalisei poate fi admirat de pasageri in timp ce asculta operele lui Luciano Pavarotti. Este un vis sau poate fi realitate? Haideti la bord sa va convingeti!

 • Greutate

  102.587 tone

 • Capacitate

  2718 pasageri

 • Lungime

  272.3 m

 • Latime

  38 m

 • An constructie

  2004

 • Echipaj

  1068 persoane

 • Constructor

  Fincantieri

 • Viteza

  20 noduri

Catalogare (stele):

***+

Cost constructie:

418.500.000 $

Inregistrat in:

Italia

Pescaj:

8.3 m

Total cabine:

1359

Supr. cabinelor (mp):

16.7 mp - 44.8 mp

Tensiune electrica (V):

220

Punti accesibile:

13

Numar Piscine:

2

Numar Jacuzzi-uri:

6

Numar Lifturi:

14

Moneda utilizata:

Puntea 12

Puntea 12

Pe aceasta punte veti gasi zona destinata jocurilor, barul Solarium si clubul Squok.

Clubul Teen

Doua cluburi separate doar pentru tineri, unul pentru cei cu varste cuprinse intre 12 si 14 ani, cel de-al doilea pentru cei cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani. Adolescentii se pot juca pe playstation/PS2, pot participa la petreceri diverse, la discoteca, concursuri sportive si lectii de dans.

Terenurile de sport

Terenurile pentru diverse sporturi, dar si mesele de tenis sunt la dispozitia pasagerilor pe tot parcursul zilei si fac parte din facilitatile care sustin relaxarea continua a pasagerilor.

Clubul Squok

Spatiu destinat copiilor, ce cupride un mini aqua park,  piscina cu tobogan, perete de catarat, corabia piratilor si un castel pentru climbing.

Zona pentru plaja

Spatii deschise pentru pasagerii ce doresc sa se relaxeze si sa se bucure de un bronz perfect. Sezlongurile sunt numeroase si sunt puse gratuit la dispozitia pasagerilor.


Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Gabi Sandu
Gabi Sandu

Relaxare, cultura, istorie, experiente culinare, samd

Citeste mai departe »
Scris de Chistol Costachescu Danut
Chistol Costachescu Danut

Ne-am intors cu bine , este o experienta de neuitat,nava este la un standard inalt ,nu putem reprosa nimic in legatura cu imbarcarea-debarcarea,spectacole,transferuri,excursii-este impresionant totul se...

Citeste mai departe »Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii