Croaziera 2019 - Transatlantic/Repozitionari (Genova) - MSC Cruises - MSC Musica - 19 nopti

Meniu

MSC Musica

Din momentul in care pasiti la bordul vasului MSC Musica o sa simtiti deja muzica in aer. Decorurile ei contemporane prezinta combinatia perfecta intre designul cu gust folosit, ambianta eleganta si divertismentul in stil Broadway oferit la bordul vasului. Oaspeti din jurul lumii se vor bucura de atmosfera cosmopolita si de facilitatile de recreere ce includ un teren de tenis, mini-golf, un centru SPA si o sala de fitness foarte bine echipate. Bucataria fina italieneasca, specialitatile internationale precum si barul Sushi va vor tenta apetitul.

 • Greutate

  92.409 tone

 • Capacitate

  2.550 pasageri

 • Lungime

  293.8 m

 • Latime

  32.2 m

 • An constructie

  2006

 • Echipaj

  1.014 persoane

 • Constructor

  Aker Yards (France)

 • Viteza

  22 noduri

Catalogare (stele):

****

Cost constructie:

360.000.000 $

Inregistrat in:

Panama

Pescaj:

7.7 m

Total cabine:

1.275

Tensiune electrica (V):

110 si 220

Punti accesibile:

13

Numar Piscine:

2

Numar Jacuzzi-uri:

4

Numar Lifturi:

13

Moneda utilizata:

Puntea 6 - Brillante

Puntea 6 - Brillante

Puntea Brillante are in alcatuire teatrul La Scala, salonul Il Tucano, magazinul logo Planet MSC, parfumeria, magazinul de electronice, barul Blue Velvet, boutique-ul Via Montenapoleone, bijuteria Diamond, barul Diamond, barul Golden si restaurantul Le Maxim.

Teatrul La Scala

Multe dintre show-urile MSC au un accent Mediteranean – dansatori Flamenco din frumoasa Spanie, sau incursiuni in timp in Vechea Europa. Teatrul San Carlo este zona de spectacole a vasului, este localizat pe doua punti si are o capacitate de 1240 de locuri si aici se sustin productii muzicale si show-uri incendiare, concerte clasice si acrobatii in doua serii.

Il Tucano

Lounge-ul Il Tucano situat pe puntea 6 are o capacitate de 477 de pasageri si este cea de-a doua sala pentru spectacole ce beneficiaza de propriul bar si ring de dans. Printre activitatile care se intreprind aici se numara bingo, concursuri, cursuri de dans si karaoke.

Barul Blue Velvet

Blue Velvet este barul ce serveste specialitati pe baza de cafea contra cost. Are o capacitate de 220 de pasageri si la fiecare bautura achizitionata se primesc produse de patiserie, prajiturele si chipsuri.

Zona de shopping via Montenapoleone

Zona de shopping cu magazine include mai multe magazine din care va puteti achizitiona suveniruri, cosmetice, parfumuri, haine, tigari sau dulciuri. 

Barul Diamond

Beneficiind de muzica live si de o capacitate de 45 de pasageri barul Diamond este locul perfect pentru a servi un aperitiv inainte de cina.

Barul Golden

Cu o capacitate de 45 de pasageri si cu o asezare strategica, barul Golden este locul perfect pentru a servi un aperitiv inainte de cina.

Restaurantul Le Maxim's

Restaurantul Le Maxim's este doar o idee mai mic, avand o capacitate de doar 714 de locuri si este deschis doar pentru servirea cinei la ora fixa. Meniul si orele de servire a mesei coincid cu cele din restaurantul L'Oleandro. 


Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Familia Rusu
Familia Rusu

Buna ziua. Scuze de raspunsul intarzaiat, dar noi am ajuns acasa pe 10 mai, am mai stat in Germania 3 nopti si am uitat de mailul dvs.   Experienta a fost superba, am avut si noroc de vreme foarte...

Citeste mai departe »
Scris de Familia Szalontay
Familia Szalontay

Buna ziua stimata Doamna Mihaela Ciausu,   Va multumim pentru frumoasa urare de bun venit, va multumim pentru sejurul minunat petrecut la bordul vasului MSC Musica !   Dar cel mai mult va multumim...

Citeste mai departe »
Scris de Familia Buzoianu
Familia Buzoianu

buna ziua, multumim pentru urare ! A fost o excursie frumoasa, atmosfera de la bordul MSC Musica a fost OK Nu am reusit sa vedem toate saloanele / compartimentele publice de pe vas deoarece nu a fost suficient...

Citeste mai departe »
Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii