Croaziera 2019 - Transatlantic/Repozitionari (Genova) - MSC Cruises - MSC Musica - 19 nopti

Meniu

Buenos Aires, Argentina

Multa lume discuta despre Buenos Aires ca fiind un „Paris” al Americii de Sud, cu toate ca orasul este mai mult decat atat. Intr-adevar orasul prezinta caracteristici ale unor orase globale precum Paris, Viena, Roma, Barcelona sau chiar Miami, dar Buenos Aires, singur, adaposteste 12 milioane de locuitori.

Oricine a vazut filmul „Evita”, a fost martor al coloratei istorii a orasului. Buenos Aires („aer proaspat”) a fost fondat in 1536, cu toate ca populatia bastinasa a alungat colonizatorii spanioli. A doua incercare de populare a avut succes iar abia in anii 1800 tara a reusit sa devina Republica Argentina.

Comparativ cu sederea in alte oras de clasa mondiala, o excursie la Buenos Aires este un adevarat castig avand in vedere faptul ca o calatorie cu metroul costa 70 de centi, iar un „steak” costa in jur de 10 $. Odata ce ai ajuns sa vizitezi acest oras interesant, cu siguranta vei vrea sa te intorci.

Orasul incanta orice vizitator cu numeroase atractii: de la arhitectura, zone intinse de parcuri si paduri la savuroase mancaruri traditionale si vinuri. Turistii se pot bucura de spiritul latin si de prezentul umor al oamenilor.

Incalzeste-te cu o cafea si o prietenie cu localnicii si permite-ti sa fii emotionat de un cuplu care danseaza tango la un colt de strada. Poate pe parcursul vizitei tale, un artizan de pantofi iti va indrepta atentia spre o taverna fabuloasa, sau poate ca o sa iti petreci o seara magica dansand tango intr-un club social.


Oferta speciala valabila in limita locurilor disponibile!

Tarifele sunt: 

 - cabina exterioara cu geam obstruat bella - 1229 €/persoana in cabina dubla 

 - cabina interioara fantastica - 1119 €/persoana in cabina dubla 

 - cabina exterioara cu balcon fantastica - 1709 €/persoana in cabina dubla

Tarifele nu includ taxele portuare - 210 €/persoana

Pentru rezervari sau alte detalii suplimentare va rugam sa ne contactati pe e-mail sau telefonic.

*ATENTIE, TARIFELE SE POT MODIFICA IN FUNCTIE DE DISPONIBILITATEA CABINELOR!

 

Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Familia Buzoianu
Familia Buzoianu

buna ziua, multumim pentru urare ! A fost o excursie frumoasa, atmosfera de la bordul MSC Musica a fost OK Nu am reusit sa vedem toate saloanele / compartimentele publice de pe vas deoarece nu a fost suficient...

Citeste mai departe »
Scris de Sara.Ana,Camelia si Alexandru Petreanu
Sara.Ana,Camelia si Alexandru Petreanu

Cateva imagini din excursia noastra care sper sa va arate cat de bine si mai ales cat de multe locuri noi si frumoase am avut ocazia sa vadem.Ca si impresie pe care ne-a lasat-o va putem spune ca a fost...

Citeste mai departe »
Scris de Adriana si Mihai Raileanu
Adriana si Mihai Raileanu

Buna ziua,   In primul rand mii de scuze pentru intarziere.   Am fost ultraincantati de croaziera in Insulele Grecesti. Organizarea a fost ireporsabila – cabina a fost OK, la cina am fost...

Citeste mai departe »
Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii