Croaziera 2020 - Asia/Africa si Orientul Mijlociu (Dubai) - Pullmantur Cruises - Horizon - 7 nopti

Meniu

Horizon

Imediat cum pasiti la bordul vasului Horizon veti remarca atmosfera eleganta si calda care domneste, impreuna cu eleganta acestei nave regale, renovata in 2012. Vasul dispune de 721 de cabine, iar calitatea serviciilor si facilitatilor de la bordul vasului va promit o vacanta de neuitat. Ceea ce, cu adevarat, este de remarcat este atitudinea pozitiva si bine-voitoare a personalului, a carui scop principal este acela de a fi la dispozitia turistilor, de a ii ajuta, dornici mereu de a-si vedea turisti fericiti si multumiti. De asemenea, trebuie sa profitati de piscinele si de jacuzzi-urile cu vedere la mare, sa va relaxati la spa sau sa va infructati din bunatatile pregatite cu maiestrie de bucatari renumiti. La bordul vasului Horizon nu veti avea parte doar de placerea navigatiei, dar si de cea a descoperirilor. Ganditi-va in primul rand, ca fiecare dimineata va fi unica: un nou port, o noua cultura, alte civilizatii si mai ales un mod nou de a calatorii!

 • Greutate

  47.427 tone

 • Capacitate

  1.442 pasageri

 • Lungime

  208 m

 • Latime

  29 m

 • An constructie

  1990, renovat in 2012

 • Echipaj

  620 persoane

 • Constructor

  Meyer Werft

 • Viteza

  39.8 noduri

Catalogare (stele):

***+

Cost constructie:

185.000.000$

Inregistrat in:

Malta

Pescaj:

7.2

Total cabine:

721

Supr. cabinelor (mp):

16 mp - 46.5 mp

Tensiune electrica (V):

110 si 220

Punti accesibile:

10

Numar Piscine:

2

Numar Jacuzzi-uri:

3

Numar Lifturi:

7

Moneda utilizata:

Puntea 10 - Indigo

Cabina interioara cat. I

Cabinele din aceasta categorie au aproximativ 15 metri patrati incluzand: 2 paturi ce se pot converti in pat matrimonial, televizor, seif, uscator de par, baie cu toate facilitatile necesare.

Royal Suite cat. RS

Suitele din aceasta categorie au aproximativ 32 metri patrati si includ: 2 paturi ce se pot converti in pat matrimonial, televizor, seif, uscator de par, baie cu toate facilitatile necesare, zona de relaxare si minibar.

Cabina cu balcon cat. A

Cabinele din aceasta categorie au o suprafata de 16 metri patrati avand in componenta si un balcon privat de aproximtiv 4.5 metri patrati. Acestea includ 2 paturi ce se pot converti in pat matrimonial, televizor, seif, uscator de par, baie cu toate facilitatile necesare.

Junior Suite cu balcon cat. JT

Suitele din aceasta categorie au aproximativ 46 metri patrati avand in componenta si un balcon privat cu o suprafata de 4,5 metri patrati. Acestea sunt dotate cu: 2 paturi ce se pot converti in pat matrimonial, televizor, seif, uscator de par, baie cu toate facilitatile necesare si minibar.

Cabina exterioara cu geam cat. FD

Cabinele din aceasta categorie au aproximativ 16,5 metri patrati si include: 2 paturi ce se pot converti in pat matrimonial, televizor, seif, uscator de par, baie cu toate facilitatile necesare.

Junior Suite cat. JS

Suita are o suprafata de aproximativ 24 metri patrati si include: 2 paturi ce se pot converti in pat matrimonial, televizor, minibar, seif, uscator de par, baie cu toate facilitatile necesare.


Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Cristina Ionita si Cristi Ratiu
Cristina Ionita si Cristi Ratiu

Buna ziua, Asa cum am promis revin cu cateva informatii legate de croaziera facuta. In primul rand vreau sa va multumesc pentru toate informatiile trimise si pentru tot ajutorul, atat dvs cat si dlui Basea....

Citeste mai departe »
Scris de Familia Nitu
Familia Nitu

Bună ziua și bine v-am regăsit! Într-adevăr, am avut o călătorie frumoasă, a fost un itinerar inedit pentru noi. Ca impresie generală, a meritat și banii și oboseala (de la fusul orar mai...

Citeste mai departe »Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii