Croaziera 2020 - Asia/Africa si Orientul Mijlociu (Dubai) - Pullmantur Cruises - Horizon - 7 nopti

Meniu

Horizon

Imediat cum pasiti la bordul vasului Horizon veti remarca atmosfera eleganta si calda care domneste, impreuna cu eleganta acestei nave regale, renovata in 2012. Vasul dispune de 721 de cabine, iar calitatea serviciilor si facilitatilor de la bordul vasului va promit o vacanta de neuitat. Ceea ce, cu adevarat, este de remarcat este atitudinea pozitiva si bine-voitoare a personalului, a carui scop principal este acela de a fi la dispozitia turistilor, de a ii ajuta, dornici mereu de a-si vedea turisti fericiti si multumiti. De asemenea, trebuie sa profitati de piscinele si de jacuzzi-urile cu vedere la mare, sa va relaxati la spa sau sa va infructati din bunatatile pregatite cu maiestrie de bucatari renumiti. La bordul vasului Horizon nu veti avea parte doar de placerea navigatiei, dar si de cea a descoperirilor. Ganditi-va in primul rand, ca fiecare dimineata va fi unica: un nou port, o noua cultura, alte civilizatii si mai ales un mod nou de a calatorii!

 • Greutate

  47.427 tone

 • Capacitate

  1.442 pasageri

 • Lungime

  208 m

 • Latime

  29 m

 • An constructie

  1990, renovat in 2012

 • Echipaj

  620 persoane

 • Constructor

  Meyer Werft

 • Viteza

  39.8 noduri

Catalogare (stele):

***+

Cost constructie:

185.000.000$

Inregistrat in:

Malta

Pescaj:

7.2

Total cabine:

721

Supr. cabinelor (mp):

16 mp - 46.5 mp

Tensiune electrica (V):

110 si 220

Punti accesibile:

10

Numar Piscine:

2

Numar Jacuzzi-uri:

3

Numar Lifturi:

7

Moneda utilizata:

Puntea 7 - Saphir

Puntea 7 - Saphir

Puntea 7 are in componenta sala de spectacole, galeria de fotografii, sala de conferinta, longe-ul Rendez-vous, centrul online si restaurantul Rendez - vous.

Restaurantul Le Splendide

Ia masa intr-o atmosfera eleganta! Restaurantul are o capacitate de 912 locuri fiind locul indicat daca doriti sa gustati din specialitatile culinare ale vasului.

Bar

Dupa cina vino si savureaza o bautura fina alaturi de cei apropiati.

Rendez-Vous Lounge

Linia melodica si atmosfera prietenoasa te vor face sa petreci cat mai mult timp in acest local. Poti servi de la diferite bauturi atat alcoolice cat si non- alcoolice.

Sala de Conferinta

Este excelenta pentru intrevederi, workshop-uri fiind destinate firmelor sau grupurilor care vin in croaziera si doresc si un spatiu in care sa intareasca legaturile dintre membrii lor.

Galeria foto

Alege din sutele de instantanee surprinse pe vas, cea care iti place mai mult!

Internet Center

Cei care doresc sa fie in contact cu mediul online chiar si in croaziera pot beneficia de calculatoare conectate la internet insa acest lucru este contracost.

Sala de spectacole

Petreceti seara in compania prietenilor si a unei piese de teatru sau chiar a unui concert. Atmosfera placuta si animata te va imbia in fiecare seara sa iei parte la actiune.


Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Cristina Ionita si Cristi Ratiu
Cristina Ionita si Cristi Ratiu

Buna ziua, Asa cum am promis revin cu cateva informatii legate de croaziera facuta. In primul rand vreau sa va multumesc pentru toate informatiile trimise si pentru tot ajutorul, atat dvs cat si dlui Basea....

Citeste mai departe »
Scris de Familia Nitu
Familia Nitu

Bună ziua și bine v-am regăsit! Într-adevăr, am avut o călătorie frumoasă, a fost un itinerar inedit pentru noi. Ca impresie generală, a meritat și banii și oboseala (de la fusul orar mai...

Citeste mai departe »Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii