Croaziera 2020 - Baltice/Rusia (Amsterdam) - Royal Caribbean Cruise Line - Brilliance of the Seas - 12 nopti

Meniu

Brilliance of the Seas

Lasa soarele sa straluceasca in acest minunat vas, Radiance of the Seas, un vas uimitor din clasa Radiance ce combina viteza cu vederile panoramice si spatiile deschise pentru o croaziera de neuitat. Cu multitunea de vitralii si lifturi panoramice cu vedere spre mare, fiecare vedere este demna de o poza. Relaxeaza-te pe marginea piscinei in Solarium, reincarca-ti bateriile la Vitality Spa sau atinge inaltimi pe peretele de catarare. Cand seara se lasa, profita de spectacolele in stil Broadway, de Cazinoul Royale si de cele 16 baruri. Va fi vacanta extraordinara pe care o cautati.

 • Greutate

  90.090 tone

 • Capacitate

  2.112 pasageri

 • Lungime

  293.2 m

 • Latime

  32.2 m

 • An constructie

  2002

 • Echipaj

  869 persoane

 • Constructor

  Meyer Werft, Germania

 • Viteza

  25 noduri

Catalogare (stele):

***+

Cost constructie:

350.000.000 $

Inregistrat in:

Bahamas

Pescaj:

8.5

Total cabine:

1.056

Punti accesibile:

12

Numar Piscine:

2

Numar Jacuzzi-uri:

3

Numar Lifturi:

9

Moneda utilizata:

$

Puntea 13

Puntea 13

Pe puntea 13 se vor regasi Terenul de golf, Peretele de catarare, Clubul Concierge, Clubul de noapte Starquest, Lounge-ul Viking Crown si Clubul Diamond,

Clubul Diamond

Acest lounge este creat exclusiv pentru membrii programului de loialitate Crown & Anchor Society. Pasagerii care au ajuns la unul din nivelurile Diamond, Diamond Plus si Pinnacle Club se pot bucura de accesul in acest salon creat special pentru ei, bucurandu-se de servicii concierge, mic dejun si serate cu bar deschis.

Lounge-ul Viking Crown

Lounge-ul Viking Crown este un salon cu o capacitate de 93 de locuri care dispune de ferestre inclinate, scaune confortabile, ring de dans si spectacole de muzica live. Dupa lasarea serii, acest lounge se transforma in club de dans.

Clubul de noapte Starquest

Clubul de noapte Starquest are o capacitate de 132 de locuri si dispune de un ring de dans mare, bar rotativ, DJ si organizeaza zilnic cursuri de dans.

Clubul Concierge

Clubul Concierge, cu o capacitate de 80 de locuri, este rezervat membrilor Diamond Club si Pinnacle Crown & Anchor Society. Este o locatie selecta cu bar complet dotat.

Peretele de catarare

Peretele de catarare are 9 m inaltine si 5 rute si se poate folosi in sesiuni de 30 de minute, principiul de baza fiind: primul venit, primul servit. Veti primi tot echipamentul - incaltaminte, casca si hamuri, trebuie doar sa participati cu simtul dumneavoastra de aventura. Limita de varsta este de 6 ani iar copii cu varsta intre 6 si 12 ani trebuie supravegheat de un adult in orice moment. Zilnic se organizeaza competitii de catarare.

Terenul de golf

Ternul de mini golf cu 9 gauri este deschis 24 de ore iar echipamentul este furnizat de catre personal.


Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Familia Dragos
Familia Dragos

Buna ziua , In sfarsit putin timp sa va scriu  . Da ,am avut o calatorie frumoasa ,vasul  este unul de talie medie sa zic asa ,a fost perfecta pozitionarea cabinelor fata de toate punctele de...

Citeste mai departe »
Scris de Aura Dobrin
Aura Dobrin

Buna ziua !  Aseara am ajuns acasa . Experienta pe vas a fost ..... wow , merita promovati si recomandati  cei de la Royal Carribean , te fac sa te simti turist , au o politica de entertaiment...

Citeste mai departe »
Scris de Alexandra Damaroiu
Alexandra Damaroiu

Buna ziua,   Va multumim frumos pentru email.   A fost o experienta minunata, din orice punct de vedere. Traseul a fost foarte frumos, iar serviciile ireprosabile :).Orice am experimentat a fost...

Citeste mai departe »
Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii